Poze: Cum au sărbătorit vedetele Paştele catolic

De Erika Chivu, pe

Vedetele din SUA au sărbătorit duminica trecută Paştele catolic, prilej să-şi posteze pe paginile de Facebook tot felul de poze haioase. Vezi şi tu pozele în galeria foto!
Cu ocazia Paştelui catolic, vedetele din SUA le-au făcut urări fanilor pe reţelele de socializare postând o mulţime de imagini haioase cu ele.
Katie Perry ţine în braţe un bebeluş foarte simpatic costumat în iepuraş şi puţin speriat de celălalt iepure, unul uriaş, de lângă el.
Mariah Carey a postat probabil cea mai haioasă imagine. Îmbrăcată în iepuraş sexy, ea se sprijină de soţul ei, Nick Cannon, care e foarte haios într-un costum de plus cu urechi uriaşe.
katy perry
Alessandra Ambrosio a postat o poză de familie cu cele două fetiţe ale ei, la fel de frumoase ca mama lor. Paris Hilton pare să fi apelat la un fotograf profesionist, dacă ne luăm după calitatea imaginii postate de ea. De altfel, poza este destul de banală. Paris nu s-a costumat, ci şi-a pus doar un tricou cu un imprimeu haios. evident, din poză nu lipseşte căţelul ei.
Vezi şi alte imagini în galeria foto. CLICK AICI!
mariah carey

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter