POZE: Ozana Barabancea, sexy în costum de baie. Cum a slăbit 45 de kilograme?

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 29 aprilie 2021, 11:54

Ozana Barabancea a demonstrat încă odată că formele plinuţe pot fi sexy şi…curajoase. Vedeta a apărut în costum de baie la un show televizat şi a sărit în apă de pe o platformă înalăt de 7 metri! Află cum a slăbit Ozana Barabancea 45 de kilograme.
Concurentă în cea mai nouă producţie de televiziune cu vedete, Ozana Barabancea a demonstrat din nou că frumuseţea nu înseamnă să fii doar piele şi os.
Cântăreaţa, cunoscută pentru stilul excentric, inteligenţă şi carismă în faţa camerelor de filmat a întâmpinat plină de curaj provocarea lansată în emisiunea Spalsh! Vedete la apă.
POZE: Ozana Barabancea, sexy în costum de baie. Cum a slăbit 45 de kilograme?

Ozana Barabancea a trecut cu bine de prima ediţie a emisiunii, după ce a sărit în apă de la o înălţime de 7 metri.
Jurata de la „Te cunosc de undeva” a purtat un costum de baie întreg şi elegant, care i-a pus în evidenţă calităţile siluetei proaspăt dobândite, dar şi sânii impresionanţi.
POZE: Ozana Barabancea, sexy în costum de baie. Cum a slăbit 45 de kilograme?
Citeşte şi Mai ştii cum arăta? Uite ce mult a slăbit Ozana Barabancea!
Vedeta a luat note mari la proba săriturilor de la înălţime şi a impresionat pe toată lumea cu curajul şi ambiţia ei.
„Nu m-a convins nimeni să sar în apă. Am vrut eu. O să mă vedeți cât de simpatică sunt. Acum sunt sigură că o să devin simpatică în fața multora. Pare simplu, dar am avut multe antrenamente, am muncit enorm și în primul rând am muncit cu mine însămi, pentru că mi-am propus să-mi depășesc anumite limite, hai să zicem frici. Știam că pot și aveam nevoie de răbdare cu mine însămi. De aceea, înainte de concurs, m-am antrenat singurică și i-am cam surprins. Oricum, eu sunt învingătoare!”, a declarat Ozana Barabancea despre performanţa ei „acvatică”.
POZE: Ozana Barabancea, sexy în costum de baie. Cum a slăbit 45 de kilograme?
Citeşte mai departe şi află ce dietă şi ce sporturi practică Ozana Barabancea pentru a slăbi mult şi sănătos, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter