Poze: Cum arată Monica Gabor în reclama Mr. Pink. Ce spune despre Lindsay Lohan!

De Erika Chivu, pe

Monica Gabor a postat pe pagina ei de Facebook poze din campania de promovare a băuturii Mr. Pink, produsă de firma iubitului ei chinez. Uite cum arată vedeta noastră!
Monica Gabor este imaginea băuturii Mr. Pink, un energizant produs de firma iubitului ei chinez. În pozele de promovare, Moni e foarte sexy în mai multe ţinute care îi pun în valoare frumuseţea.
Într-una din poze, Monica este naturală, într-o rochie de zi şi zâmbeşte larg, pe când în celelalte două poartă ţinute de seară foarte elegante şi are o expresie misterioasă, provocatoare. Sloganul campaniei este „Happy for life – Fericit pe viaţă”, iar băutura Mr. Pink este promovată ca un supliment energizant, conţinând Ginseng şi vitamine din grupul B.
Odată cu pozele, Monica Gabor a postat pe Facebook şi un mesaj în limba engleză legat de relaţia ei cu Lindsay Lohan.
monica gabor
Buna tuturor! Mulţumesc pentru sprijin, este foarte drăguţ că vă pasă aşa mult de mine! În primul rând: nu sunt prietenă cu Lindsay Lohan! Ultima dată am văzut-o pe 11 octombrie 2012, În Beverly Hills, la lansarea băuturii Mr. Pink. Relaţia noastră este legată strict de colaborarea ei profesională cu brandul Mr. Pink. Nici eu, nici ea, nu o ţinem numai în petreceri. De fapt, ea încearcă să revină pe calea cea dreaptă. Paparazzi au greşit de data asta… Nu uităţi: beţi Mr. Pink şi fiţi fericiţi pe viaţă„, a scris Monica Gabor.
Ea a vrut să lămurească lucrurile după ce presa din SUA a scris că Lindsay Lohan a petrecut până în zori cu Monica şi iubitul ei, chiar după ce a plecat de la tribunal, unde a fost judecată pentru un accident de maşină din 2012. Lindsay a avut numeroase probleme cu drogurile şi alcoolul, care i-au adus mai multe condamnări.
monica gabor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter