Poze: Mirela Stelea arde 1000 de calorii la patinoar

De Unica.ro, pe

Este deja cunoscută pasiunea Mirelei Stelea pentru sport. Designerul vestimentar are un stil de viaţă foarte activ şi, în afara orelor petrecute la atelier, merge la sală de fitness unde face exerciţii cardio şi de tonifiere a musculaturii. Iar rezultatele sunt vizibile, ea putându-se lăuda cu o siluetă impecabilă.

Mai nou, Mirela a descoperit o nouă modalitate de a arde calorii, o metodă care îmbină sportul cu relaxarea. Este vorba de patinaj, pe care îl practică de ceva vreme la sfârşit de săptămână.

“Nu am mai patinat din copilărie. La începutul anului, o prietenă m-a invitat să mergem la patinoar. Primul impuls a fost să o refuz. Mi-a fost teamă să nu mă accidentez, mai ales că abia am scăpat de problemele pe care le aveam la rotula piciorului. Am zis însă să încerc, măcar să înaintez încet-încet pe gheaţă.

Mirela Stelea, vacanţă în Dubai! Safari, plajă şi shopping la început de an!

mirela stelea

Surprinzător, am realizat că nu am uitat în totalitate cum să patinez, chiar dacă nu am mai făcut acest lucru de când aveam zece ani. Am ajuns zilele trecute şi pe patinoarul din Drumul Taberei, pentru că am dorit să am un spaţiu mai mare în care să pot patina. Am ajuns la concluzia că este ca şi cum aş ieşi la jogging. După două ore petrecute pe patinoar, se ard peste 2000 de calorii, iar coapsele şi fesierii sunt foarte tonifiaţi”, declară Mirela Stelea.

Designerul vestimentar şi-a propus ca, de la primăvară, odată ce se va încălzi, să reia un hobby pe care îl are de ceva timp: alipinismul, mai exact căţăratul pe un perete ridicat în spaţii special amenajate, sport pe care l-a practicat chiar şi pe vasul de croazieră din Dubai, unde a realizat şedinţa foto pentru colecţia Cruise 2012.

mirela stelea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter