Poze: Mihai Bendeac a făcut-o să plângă pe soţia lui CRBL. Vezi de ce!

De Unica.ro, pe

Venită să-i susţină pe elevii ei la semifinala „România dansează”, Elena, soţia lui CRBL, a plecat din platou cu lacrimi în ochi.
Ca şi în etapa de preselecţii, Elena, soţia lui CRBL, va veni alături de copiii de la Yo Mama pentru a-i susţine.
De această dată, emoţiile vor fi însă mult prea puternice. La jurizare, Elena nu s-a mai putut abţine şi a izbucnit în plâns când Bendeac a vorbit despre dansul celor mici. Poate lui Mihai nu i-a plăcut faptul că trei dintre copiii i-au parodiat la sfârşitul dansului pe juraţi cu replici din emisiune. Dacă au fost suficient de convingători micuţii pentru a merge mai departe în competiţie, rămâne de văzut duminica aceasta, de la la „România Dansează”.
elena crbl
După două gale pline de emoţie şi momente spectaculoase, ultima semifinală România Dansează se apropie cu paşi repezi. Duminica aceasta, de la 20.30, 12 semifinalişti vor încerca să-i convingă pe îndrăgiţii juraţi că locul lor este în lumina reflectoarelor, pe scena supershow-ului. Numele primilor opt finalişti a fost deja dezvăluit, iar în această ediţie doar patru dintre concurenţi vor merge în etapa finală, trei dintre ei aleşi de juriu, iar cel de-al patrulea prin votul telespectatorilor. Miza este, aşadar, foarte mare, iar emoţiile au atins cote maxime pentru ultimii 12 finalişti, între care şi trupa Yo Mama, antrenată chiar la sala de dans a Elenei, soţia lui CRBL.
mihai bendeac

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter