Poze: Manuela Hărăbor şi fiul ei autist, la Balul Albastru

De Erika Chivu, pe

Manuela Hărăbor şi fiul ei, Andrei, care suferă de autism nu puteau rata Balul Albastru, gala caritabilă dedicată copiilor şi tinerilor autişti.
Foarte frumoasă într-o rochie albastră de seară şi cu un bolero din blană neagră, actriţa Manuela Hărăbor a venit la Balul Albastru împreună cu familia. În centrul atenţiei a fost Andrei, fiul ei de 22 de ani.
Vedeta a declarat că a venit la gală în dublă calitate, cea de persoană publică şi cea de mamă a unui copil autist. Ea a declarat că susţine Asociaţia Învingem Autismul menită să sprijine copiii şi tinerii afectaţi de această boală, în speranţa ca alte mame să nu treacă prin ce a trecut ea.
Andrei a fost diagnosticat cu autism în anii 90, când nu se ştiau prea multe despre boală şi nu a avut parte de terapia modernă pe care o fac micuţii de azi,
Aflat la a doua ediţie, Balul Albastru a fost organizat de Asociația Învingem Autismul si Kanal D, fiind menit să strângă fonduri pentru a îmbunătăţi viaţa copiilor și tinerilor cu autism. Gazdele evenimentului au fost Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu Ionescu, însoţiţi de invitaţi de marcă, precum Andreea Marin, Antonia, Simona Pătruleasa, Manuela Hărăbor, Anca Rusu, Leonard Iozefini, Trupa Taxi, Irina Sârbu, Trupa Bandidos, școala de tango argentinian TangoTangent, Horia Vârlan, Nuami Dinescu, Cristina Vasiu, dar și alte personalități și invitați surpriză din țară și din străinătate.
manuela harabor si fiul autist

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter