Poze: Geanina Ilies, mândră de fiul ei! Patrick a luat coroniță!

De Unica.ro, pe

Geanina Ilieș este o mamă fericită: are un copil frumos, sănătos și deștept. Patrick, în vârstă de aproape șapte ani, a terminat anul pregătitor de la școala Mark Twain, pe care l-a absolvit cu rezultate deosebite.
Băiețelul ei s-a intors acasă cu coroniță și diplomă de merit pentru că a trecut exemplar toate probele de la final de an. Frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 a fost cuprinsă de emoții puternice când și-a văzut băiețelul ieșind de pe porțile grădiniței cu coronița de flori pe cap, cu insigna de merit în piept și cu diploma de absolvire sub braț.
„Mi-au dat instantaneu lacrimile. Am realizat cât de mare și frumos a crescut și cât de repede a trecut timpul. Acum iată-ne pășind într-o nouă etapă. Din toamnă va fi elev în clasa întâi. Este pregătit pentru că a învățat după un sistem foarte bine pus la punct. Vorbește excelent limba engleză și a învățat să comunice foarte bine cu cei din jur”, declară Geanina Ilieș.
geanina ilies
Coronița lui Patrick i-a adus vedetei aminte de perioada frumoasă a copilăriei. „Era o plăcere să merg la școală. Am luat coroniță de multe ori și o purtam cu drag. Când l-am văzut pe Patrick cu coroniță am realizat ce băiat mare și isteț am. Pentru o mamă acestea sunt cele mai frumoase momente pe care și le va aminti toată viața. Sunt mândra de Patrick!”, spune Geanina Ilieș.

geanina ilies

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter