Poze: Gabriela Cristea, sexy la o şedinţă foto

De Unica.ro, pe

De când a slăbit, Gabriela Cristea este foarte dezinvoltă în faţă aparatului de fotografiat. Iată cele mai noi poze făcute de vedetă!
Gabriela Cristea a postat pe pagina de Facebook câteva imagini de making of de la cea mai recentă şedinţă foto la care a participat. Ea le-a arătat fanilor cum s-a pregătit pentru şedinţa foto, cum a fost machiată şi aranjată, dar le-a spus şi ce a purtat.
Se pare că rochiţa mov feminină şi delicată a fost creată chiar de vedetă şi face parte din colecţia „Stracciatella” by Gabriela Cristea.
gabriela cristea
Gabriela a anunţat de curând, tot pe pagina ei de Facebook, că din toamnă va prezenta o nouă emisiune la Kanal D.
gabriela cristea
În ultima perioadă am dus o luptă cu mine pentru a mă regăsi şi pentru a renaşte, aşa cum am făcut întotdeauna atunci când am trecut prin situaţii delicate. Mă simt mai înţeleaptă şi mai puternică, mai feminină şi mai îndrăzneaţă. A venit momentul să îmi întorc privirea spre profesia mea, care nu m-a trădat niciodată. Televiziunea m-a făcut să râd şi să plâng, să mă îndrăgostesc şi să iubesc, să roşesc şi să mă fâstâcesc. Sunt fericită că din toamnă am să îi pot spune fiecărui telespectator „Te vreau lângă mine”, la Kanal D, locul în care mă simt preţuită şi în care îmi regăsesc prieteni dragi!„, a scris Gabriela Cristea pe Facebook.
gabriela cristea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter