Poze: Vedetele chinuite de Nea Marin la „Serviţi, vă rog!”. Cine a cedat prima!

De Unica.ro, pe

Marţi şi miercuri, la „Serviţi, vă rog!”, Nea Marin s-a ţinut de cuvânt şi le-a „chinuit” cât de bine s-a priceput pe cele şase vedete invitate la prima ediţie a emisiunii.
Oana Zăvoranu, Diana Dumitrescu, Mihai Bobonete, Răzvan Fodor, Nini şi Sidia Sissoko au avut în grijă o terasă, un club şi un hotel pe plaja din Mamaia, aşa că au fost nevoiţi să vopsească şezlonguri, să care umbrele, să strângă gunoaie şi să facă curăţenie în camere, după care, seara, au servit la mese şi au făcut pe animatorii la petrecere.
oana zavoranu diana dumitrescu serviti va rog
Bobonete, Fodor Şi Nini şi-au rupt spinările cărând lemne pentru terasă, au mutat palmieri şi au bătut cuie, însă au găsit energie să se ia de “diva” Oana Zăvoranu, care a încercat cu orice chip să se fofileze de la muncă. Ea a profitat de neatenţia lui Nea Marin şi a fugit la mall, la cumpărături. Ceilalţi s-au revoltat, iar Bobonete a tachinat-o non-stop pe Oana, aducându-i aminte de fostul soţ, Pepe.
Oana Zăvoranu, printre cele mai frumoase femei din lume
nea marin razvan fodor serviti va rog
Oana Zăvoranu a fost şi prima care a cedat în faţa volumului mare de muncă. Ea a făcut băşici la picioare şi a chemat doctorul să o trateze, apoi s-a baricadat în cameră, epuizată. În ajutor i-a sărit iubitul său, Răzvan, care a ajuns să cureţe toalete de gura lui Nea Marin şi de dragul Oanei.
serviti va rog
Nici pentru Diana Dumitrescu nu a fost o experienţă uşoară. După mai multe certuri cu Nea Marin, actriţa şi-a făcut bagajul şi a plecat de la hotel atunci când a auzit că va trebui să lucreze alături de iubitul Oanei Zăvoranu, care este jurnalist de scandal.
Diana Dumitrescu: Punct şi de la capăt
mihai bobonete serviti va rog
Răzvan Fodor, care suferă de agorafobie, a avut probleme cu vizitele la mall. Nu a putut să participe la impărţirea fluturaşilor şi la promovarea clubului pentru că nu suportă mulţimile. Artistul a suferit un atac de panică în faţa mall-ului din Constanţa.
Câştigătorul ales de Nea Marin şi de proprietarul clubului a fost Mihai Bobonete, care a muncit fără să comenteze şi i-a relaxat pe ceilalţi concurenţi cu glumele lui.
diana dumitrescu serviti va rog

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter