Celebru şi însurat, îşi caută iubită. Vezi cine şi de ce!

De Erika Chivu, pe

Deşi este căsătorit şi toată lumea o ştie, acest bărbat foarte cunoscut în România este în căutare de iubită şi nu se fereşte să o spună pe Facebook. Vezi ce s-a întâmplat!
Nu ţi-ai dat încă seama cine este? Vedeta în căutare de aventuri este Cabral Ibacka şi, evident totul este o glumă a haiosului prezentator. El spune că tricoul pe care îl poartă, având mesajul „Girlfriend wanted. Aplly here – Caut iubită. Candidaturile se depun aici”, este o răzbunare la adresa soţiei sale, Andreea Ibacka. Cum s-a ajuns aici?
Andreea a participat vineri seară la primul antrenament din programul Become Fit by Neby, iar în urma exerciţiilor destul de solicitante s-a ales cu o febră musculară care a făcut-o să se gândească tot weekendul la Florin Neby. „Florin, m-ai făcut să-mi amintesc de tine tot weekendul„, a scris Andreea pe Facebook.
cabral

Soţul ei „s-a sesizat” imediat şi pentru că Andreea s-a gândit la altul Cabral se răzbună purtând tricoul care anunţă că este în căutare de iubită.
Evident, totul este o glumă şi nu este prima dată când cei doi sunt protagoniştii unui astfel de scenariu. De Sf. Valentin, Cabral i-a făcut cadou Andreei un set de produse pentru curăţenie, iar ca răspuns ea a încuiat uşa, lăsându-l să doarmă „pe preş”.

andreea ibacka
CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter