Poze: Uite cum arată casa de vară a Mirelei Stelea

De Unica.ro, pe

Mirela Stelea a acceptat, în premieră, să deschidă porțile vilei sale de vară pentru o revistă de design interior. Cu această ocazie, publicul poate admira cum a fost decorate atât interiorul vilei, cât și gradina plină de verdeață de pe malul lacului Snagov.
Domeniul, construit și amenajat împreună cu nașii săi, este locul unde Mirela se retrage în timpul weekend-ului, în special în perioada verii, fugind de căldura sufocantă din București.
Nu am apelat la niciun designer. Am folosit mult lemn, fier forjat, piatră. Se simte influența mediteraneană. Probabil vacanțele petrecute în Spania, Italia și Grecia și-au pus amprenta. Vegetația din grădină seamănă cu cea din Toscana. Piscina și barul exterior aduc aminte de vacanțele din Grecia. Mobilierul a fost făcut pe comandă de o firmă din Maramureș, însă după indicațiile noastre”, declară Mirela Stelea.
Poze: Vezi cum se menţine în formă Mirela Stelea!
mirela stelea
În weekend-urile toride de vară, Mirela obișnuiește să își petreaca timpul la piscina superbă de lângă un foișor amenajat în stil mediteranean.
Este zona mea preferată. Acolo îmi pot bea cafeaua sau să iau micul dejun. Mă relaxează mult acest loc. În plus, aici pot petrece alături de prieteni dupa-amiezile și serile de vară. În perioada verii venim în fiecare weekend, exceptând perioadele în care suntem plecați din țară”, mărturisește designerul.
În privința interiorului casei, Mirela susține ca are un loc preferat: zona de lângă șemineu. „Șemineul din living este locul meu preferat. Iarna, de exemplu, când afară este frig și zăpadă, ai o priveliște de basm privind pe fereastră. Venim aici în special în preajma sărbătorilor”, spune Mirela.
mirela stelea
Bogdan Stelea, la rândul lui, apreciază în mod special foișorul de lângă piscină și terasa suspendată de lângă living. „De acolo avem o priveliște minunată asupra grădinii și a lacului. Vara, pe lac, este un întreg spectacol pentru că au loc concursuri de caiac canoe. În plus, în grădină mai este și un teren de fotbal unde obișnuiește să se antreneze”, spune designerul.
Noul număr al revistei „Casa și grădina”, ce o are pe copertă pe Mirela Stelea și conține zeci de fotografii in interiorul și exteriorul vilei sale, este disponibil pe piață pe întreaga perioadă a lunii iunie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter