Poze: Cabral şi Andreea Ibacka, vacanţă de vis cu Răzvan şi Irina Fodor

De Unica.ro, pe

Cabral si Andreea Ibacka împreună cu naşii lor, Irina si Razvan Fodor, au petrecut patru zile minunate in Italia, in unul dintre cele mai mari parcuri de distractii din Europa.
Cabral si Andreea s-au distrat pe cinste alaturi de nasii lor, Razvan si Irina. Cei doi marturisesc ca prezentatorul emisiunii “MasterChef” a venit cu ideea acestei vacante. “Nasul Fodor a venit cu ideea escapadei in urma cu  2 luni. Iar de atunci am tot pandit sa se alinieze planetele si sa ne putem lua toti patru liber pentru cateva zile. Am fost in Italia, la Gardaland. Un super parc de distractii langa Lago di Garda. Si ne-am cazat in Lazise, un orasel tare simpatic si linistit”, povesteste Andreea Ibacka.
Haios. Uite cum s-a „pregătit” Cabral pentru petrecerea Viva
razvan fodor
Cabral, prezentatorul emisiunii “Povestiri de noapte” o completeaza: “Da, nasa isi dorea foarte tare sa ajunga intr-un parc de distractii. Si ca orice femeie – cicalitoare – i-a scos lui Fodorica ochii si i-a pus parul pe bigudiuri ca n-o scoate nicaieri vreo cateva luni la rand. Iar Razvi, ca orice sot grijuliu si iubitor – cum se gasesc la noi in familie – a suportat cu stoicism toate reprosurile, pana cand  – ajunsi deja la Budapesta – si-a anuntat nevasta ca nu mergem la bai in Ungaria – asa cum fusese anuntata – ci la unul dintre cele mai mari parcuri de distractii din Europa”.
Cel mai amuzant mărţisor dăruit de Cabral soţiei sale, Andreea
cabral andreea ibacka
Razvan Fodor s-a simtit foarte bine alaturi de finii lor, ca in familie: “Sunt niste nebuni frumosi, au fost motorul vacantei din Italia si in general, ei sunt responsabili cu distractia! A fost prima oara cand am petrecut mai multe zile impreuna, ca familie, si a fost ca intr-un puzzle: imbinarea perfecta. Dupa experienta asta deja am pus la cale urmatoarea vacanta in aceeasi formula”, povesteste Razvan.
razvan fodor
Nasa cuplului, Irina Fodor isi aminteste cu placere experienta din Italia: “Am experimentat valuri de adrenalina, ni s-au albit degetele de cat de tare am strans de sistemele de siguranta ale roller-coaster-urilor, am rarit tesatura tricourilor de cat am tras cand am fost pusi sa ne tinem unii de altii si sa mergem in sir indian prin Casa Groazei, ne-am udat din cap pana in picioare in Water Park…imi e si greu sa fac un top, totul a fost senzational”, povesteste reporterul Povestirilor.
cabral andreea ibacka
razvan fodor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter