„Burlacul”: Bogdan Vlădău, la un pas de moarte în Monte Carlo

De Unica.ro, pe

Aflându-se în Monte Carlo pentru filmãrile celui de-al doilea episod al reality show-ului „Burlacul”, Bogdan Vlãdãu şi Paula, una dintre pretendentele sale, au fost la un pas de moarte.
Bogdan a închiriat o superbã maşinã decapotabilã, pentru o întâlnire privatã în compania frumoasei domnişoare pe Coasta de Azur, fãrã sã-i treacã nicio secundã prin minte ce ar fi putut sã se întâmple.
Cred cã este visul oricãrei femei sã meargã pe Coasta de Azur, într-o decapotabilã, cu un batic fluturându-i pe cap!” a exclamat Bogdan atunci când a vãzut-o pe Paula coborând din hotel. Habar nu aveau cã tocmai aceastã eşarfã urma sã îi punã într-o situaţie foarte delicatã.
Încercând sã fluture eşarfa, i-a dat drumul chiar peste faţa mea. Nu am mai vãzut nimic şi am fost la un pas de a sãri peste coastã!” Din fericire, totul s-a terminat doar cu o sperieturã zdravãnã.
Telespectatorii vor putea urmãri întregul moment şi se vor putea bucura de peisajele spectaculoase din Monte Carlo în aceastã searã, de la 20:30, în cel mai nou episod „Burlacul”, difuzat la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter