Poze: Vedetele autohtone, sexy în costum de baie

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 martie 2022, 10:38

A venit vara şi vedetele din România au început să posteze pe paginile de Facebook poze în costum de baie. Unele au fost deja la plajă, altele au vrut doar să-şi amintească de momentele petrecute la soare.
Elena Gheorghe a fost la piscină cu o prietenă şi le-a arătat fanilor de pe Facebook cum s-a distrat acolo. Într-un costum de baie cu imprimeu floral, Elena a arătat minunat şi cu siguranţă a făcut senzaţie pe plajă.
Deşi este mămică, artista are o siluetă de invidiat şi un abdomen perfect.
Poze: Andreea Esca şi Jane Fonda, împreună în SUA
elena gheorghe
O altă mămică ce arată perfect în costumul de baie este Andreea Esca. Ea a postat pe Facebook imaginea de mai sus în care stă întinsă pe plajă privind melancolic înspre obiectivul aparatului foto. Vedeta a împărtăşit cu fanii ei şi o poezie foarte frumoasă publicată în 1989 de un fost coleg de liceu.
andreea esca
Ioana Ginghină are o siluetă perfectă pe care o întreţine prin multă mişcare. După cum ştiu fanii ei de pe Facebook, Ioana aleargă mult în parc şi chiar participă la întreceri sportive. Ea a postat o imagine făcută pe litoralul românesc cu mesajul „Oglindă, oglinjoară, cine e cea mai neagră din Costineşti?
ioana ginghina

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter