Poze: Ashton Kutcher în rolul lui Steve Jobs. Seamănă?

De Erika Chivu, pe

Ashton Kutcher joacă rolul lui Steve Jobs în filmul „Jobs”, o biografie a celebrului manager Apple. Ce crezi, seamănă Ashton cu „originalul”?
Ashton Kutcher a primit sarcina dificilă de a-l juca pe Steve Jobs în filmul „Jobs”. După unele păreri, rolul i s-a potrivit actorului pentru că seamănă foarte bine cu Steve. Tu ce crezi?
Filmul care va apărea în 2013 povesteşte viaţa lui Steve, unul din cei mai lăudaţi antreprenori ai secolului 20 şi, după unele păreri, un pionier al tehnologiei moderne.
Steve Jobs a fost cofondator al Apple Computers şi al Studioului de Animaţie Pixar, transformând, împreună cu partenerii lui o firmă de garaj în una din cele mai mari companii ale lumii.
Chiar dacă nu este un geniu al tehnologiei, Ashton Kutcher se pare că îi seamănă lui Jobs mai mult decât am crede. Este surprinzător de inteligent şi se pricepe de minune să facă bani, investind în companii mici pe care le consideră de viitor. Până acum nu prea s-a înşelat cu privire la şansele de reuşită ale investiţiilor sale.
ashton kutcher

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter