Poze: Andreea Marin, o nouă acţiune caritabilă

De Unica.ro, pe

Andreea Marin a dovedit încă o dată că merită cu adevărat porecla de „zână”. Uite ce gest frumos a făcut!
Împreună cu o prietenă, Andreea Marin a făcut un gest frumos pentru copiii şi bătrânii dintr-un cămin din Bucureşti, pe care i-a dus în vizită la Grădina Zoologică, apoi le-a oferit un prânz pe cinste, cu alimente tradiţionale.
Alături de pozele postate pe pagina ei de Facebook, Andreea a povestit cum a pornit totul. Pe prietena ei, Beatrice, a cunoscut-o la magazinul cu produse tradiţionale pe care aceasta îl deţine. Pentru că ea voia să „dea mai departe din binele primit de la Dumnezeu”, a considerat că întâlnirea cu Andreea Marin nu a fost întâmplătoare. Aflând de planurile lui Beatrice, vedeta a fost încâtată să participe şi aşa a luat naştere acţiunea care a avut loc în weekend.
andreea marin
Andreea Marin însăşi a servit la mese şi a avut grijă ca toată lumea să fie mulţumită şi nimeni să nu plece acasă fără un mic pachet cu alimente.
„Acest mic text e, de fapt, un mulţumesc spus fiecăruia dintre oamenii frumoşi şi buni, modeşti, gospodari şi sensibili, care încă mai există printre noi. Nu apar pe primele pagini, nu au loc prea des pe un ecran de televizor. Nu fac scandaluri, nu sunt sexy, excentrici, vulgari. Sunt neinteresanţi pentru că sunt doar Oameni”, a scris Andreea pe pagina ei de Facebook.
Vezi mai multe poze în galeria foto de mai jos!

andreea marin


 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter