Poze: Andreea Mantea şi Ştefan Stan, cel mai frumos cuplu

De Unica.ro, pe

Uite cât de bine arată împreună! Andreea Mantea şi Ştefan Stan, alcătuiesc unul din cuplurile momentului în România şi par perfecţi unul pentru celălalt.
Andreea Mantea şi Ştefan Stan sunt împreună de puţin timp, dar deja au gânduri mari. Artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, care s-a mândrit pe Facebook cu un inel de logodnă superb.
Se pare că fericitul eveniment va avea loc mai devreme decât ne-am aştepat, chiar în luna mai a acestui an. Există deja şi un naş, Cristian Popescu „Piedone”, primarul sectorului 4, al cărui fiu este prieten bun cu Ştefan Stan. Piedone a declarat că are „mână bună” şi că toţi finii lui, nu puţin la număr, au căsnicii fericite.
Vezi inelul de logodna al Andreei Mantea!
andreea mantea si stefan stan
Evident, naşul va oficia şi cununica civilă şi se pare că tot el l-a ajutat pe viitorul mire să aleagă inelul de logodnă.
Se pare că imediat după cererea în căsătorie, Andreea şi Ştefan au vizitat-o pe mama ei, care e foarte fericită să-şi vadă fiica mireasă. Însă mama lui Ştefan nu a fost la feld e încântată. Intervievată de Cătălin Măruţă, ea a declarat că este surprinsă de veste şi că Andreea Mantea se cam fereşte de viitoarea soacră.
andreea mantea si stefan stan
Andreea Mantea şi Ştefan Stan sunt împreună de aproape patru luni şi au avut o relaţie cu năbădăi, dar şi foarte mediatizată. După o despărţire în direct la emisiunea Andreei de la Kanal D, cei doi s-au împăcat destul de repede şi este evident pentru toată lumea că se iubesc foarte mult. Chiar şi aşa, Şetfan Stan declara în luna martie, într-un interviu acordat Unica.ro că nu se gândeşte la însurătoare.
andreea mantea si stefan stan
Cred că e pueril să discutăm o căsătorie sau orice altceva, având în vedere că suntem împreună de trei luni şi ceva. E pueril. Ştii cum e, s-au despărţit ei după un an de relaţie…„, a spus câştigătorul de la „Vocea României”.
Vezi aici tot interviul video cu Ştefan Stan!
andreea mantea si stefan stan
andreea mantea si stefan stan
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter