Poze: Uite ce maşină testează Andreea Esca!

De Unica.ro, pe

Pro Motor îi va face Andreei Esca o surpriză pe patru roţi duminica aceasta. Ea este primul român care testează o maşină de lux.
 
Desi Andreea Esca are de ceva timp un jeep sport cu motor diesel, Roxana Ciuhulescu o da jos din masina ei si o urca in “surpriza” pregatita.
Pentru ca Andreea a fost si este numarul 1, am ales ca ea sa fie prima persoana din Romania care conduce cea mai frumoasa si mai noua decapotabila din lume. Lansat mondial anul trecut in toamna la salonul auto de la Paris, Jaguar F-Type abia a sosit in Romania si multi ravneau sa o testeze”, povesteste cu mandrie Roxana.
Poze: Andreea Esca, superbă la „Oscarurile româneşti”
andreea esca si roxana ciuhulescu
Desi ii place nespus supriza pregatita, Andreea isi da seama ca ea, o familista convinsa, nu prea are ce face cu o masina cu doar doua locuri. Cu toate acestea, Andreea se va bucura sa conduca sportiv decapotabila cu motor V6 de 3 l si 340 CP, ii va verifica toate comenzile si butoanele, dar tot cu masina ei va pleca acasa.
Roxana Ciuhulescu va afla ca Andreea Esca este adepta masinilor 4×4, pentru ca sunt mai usor de parcat, mai rezistente si potrivite pentru strazile din Romania ce par a fi off-road. Chiar daca prima masina condusa a fost o Dacia 1310, Andreea a condus in ultimii ani numai suv-uri.
andreea esca

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter