Poze: Uite ce sexy e Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor

De Unica.ro, pe

Misteriosul iubit al Monicăi Gabor, cunoscut drept Mr. Pink, după numele băuturii pe care o produce firma lui, este nu doar bogat, ci şi foarte sexy.
Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor, este un personaj misterios nu doar pentru românii, ci şi pentru americani. Nu merge niciodată la petrecerile organizate de firma lui, puţini îi cunosc numele real şi nu a apărut până acum în presă, spunând că nu are nevoie de publicitate.
Însă de curând o revistă de afaceri americană a reuşit să stea de vorbă cu Mr. Pink în persoană şi chiar să-l fotografieze.
Numele real al lui Mr. Pink este Poe Qui Ying Wangsuo, are 33 de ani şi, după spusele jurnalistului care a stat de vorbă cu el, este elegant, inteligent, arată ca un model şi e foarte sincer.
Nu mă bucur să fac acest interviu. Nu am vrut să-l fac, dar consilierii mei au spus că numai aşa veţi scrie despre băutura Mr. Pink. Aşa că iată-mă. Ce doriţi?„, a spus Mr. Pink. El a profitat de renumele prost pe care îl au băuturile energizante şi s-a gândit să vândă o astfel de băutură care să fie şi sănătoasă, iar produsul lui este vândut inclusiv în sălile de fitness.
Wangsuo doreşte ca în 10 ani compania lui să producă 30 de miliarde de dolari pe an. Deocamdată, el are o avere de „numai” trei miliarde de dolari.
mr pink

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter