Poze: Cum a sărbătorit Adelina Pestriţu de ziua ei

De Erika Chivu, pe

Adelina Pestriţu a împlinit 26 de ani, pe care i-a sărbătorit cu mare fast şi cu mulţi prieteni în jur. Iată pozele postate pe Facebook!
Adelina Pestriţu are mulţi prieteni, aşa că a trebuit să organizeze trei petreceri de ziua ei ca să îi poate invita pe toţi. Una din petreceri s-a ţinut într-un cunoscut restaurant din Bucureşti, unde invitaţii s-au distrat de minune.
Printre ei s-au numărat o mulţime de vedete autohtone, dar nu şi fostul soţ al Adelinei, Liviu Vârciu. Dacă anul trecut, Liviu i-a oferit personal un buchet de flori, anul acesta el nu a fost prezent la ziua Adelinei, ci doar i-a trimis un SMS.
Poze: Uite ce rochie şi-a luat Adelina Pestriţu. Îţi place?
adelina pestritu
Printre invitaţii celebri s-a numărat şi Oana Roman, care i-a adus sărbătoritei un cadou scump marca Chanel. „Aseară am fost la ziua Adelinei Pestriţu. I-am luat cadou pe măsură şi ea ne a surprins cu o super petrecere. Demult nu m-am mai simţit asa de bine la o petrecere. Au fost prieteni, colegi şi ne au cântat Marius Mihalache, Rona Hartner, Cornelia Catanga, Nicu Gigantu şi mulţi alţii”, a scris Oana Roman pe Facebook.
Poze: Cum a petrecut Adelina Pestriţu de Revelion
adelina pestritu
adelina pestritu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter