Poze: Pepe şi Raluca Pastramă, momente de tandreţe la piscină

De Unica.ro, pe

Pepe şi soţia lui, Raluca pastramă, au avut parte de momente de tandreţe weekendul acesta la o piscină. Cei doi s-au relaxat pe şezlonguri după o săptămână grea.
Părinţi ocupaţi, Pepe şi Raluca Pastramă au simţit nevoia unei escapade în doi, weekendul acesta. Cei doi au fost la o piscină, unde au avut parte de momente de tandreţe, ca orice cuplu fericit.
Nu putem să nu remarcăm cât de bine arată Raluca, la nici un an de la naşterea fetiţei ale, Maria. Tânăra mămică a slăbit 30 de kilograme în lunile de după naştere, revenind la silueta ei subţire dinaintea sarcinii. Evident, nici Pepe nu arată rău deloc.
Exclusiv: Poze de la botezul fetiţei lui Pepe
De curând, el a fost nevoit să-şi părăsească familia pentru câteva săptămâni, cât au durat filmările noii sale emisiuni, „Vedete la apă”. Însă imediat ce s-a întors acasă, prima grijă a fost să se ocupe de micuţa Maria.
Aceasta are aproape un an şi este deja o vedetă. La botezul ei, unde naşi au fost Andra şi Cătălin Măruţă, şi-au dat întâlnire cele mai cunoscute nume din showbiz-ul autohton.
pepe si raluca pastrama

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter