Poze: Se iubesc ca în prima zi! Shakira şi Pique, tandreţe în public

De Erika Chivu, pe Ultimul update Miercuri, 01 septembrie 2021, 15:17

Deşi sunt părinţi, Shakira şi iubitul ei, Pique se iubesc ca în prima zi. Ei au fost foarte tandri în public, cu toţi ochii îndreptaţi asupra lor.
Shakira şi iubitul ei au fost în weekend la un eveniment găzduit de Joan Pique, tatăl fotbalistului, care a lansat  o nouă carte. Deşi erau mulţi oameni în jur, cu privirile aţintite asupra celor doi, Shakira şi Pique au s-au comportat ca doi adolescenţi.
Poze: Băieţelul Shakirei, pentru prima dată pe stadion
shakira si pique
Pe tot parcursul evenimentului, ei s-au ţinut de mână şi s-au sărutat tandru, spre deliciul fotografilor prezenţi.
La eveniment au fost prezenţi mama lui Pique, Montserrat Bernabeu, fratele lui, Marc, dar şi părinţii Shakirei, William şi Nidia del Carmen.
Poze: Prima imagine cu bebeluşul Shakirei
shakira si pique
Shakira şi Pique s-au cunoscut în primăvara lui 2010, la filmările videoclipului „Waka, Waka”, imnul campionatului mondial de ftbal din acel an. Relaţia a fost confirmată oficial un an mai târziu pe contul de Twitter al artistei. Micuţul Milan Piqué Mebarak s-a născut în ianuarie 2013 la Barcelona şi se pare că apariţia lui nu a făcut decât să întărească relaţia părinţilor.
Înainte de a-l cunoaşte pe Gerard Pique, Shakira a avut o relaţie de 11 ani cu Antonio de la Rua, fiul unui fost preşedinte al Argentinei.
shakira si pique

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter