Poze: Uite ce succes are Inna în Mexic!

De Unica.ro, pe

INNA a încheiat turneul “Party Never Ends” din Mexic, acest fiind cel de-al patrulea turneu susţinut de artistă în această ţară. Uite câţi oameni au mers la concertele ei!
INNA a avut concerte in Mexico City, Leon, Chihuahua, Ciudad Juarez si Acapulco. Concertul din Acapulco a fost in cadrul unui festival, iar in deschiderea INNEI, au cantat faimosii Jonas Brothers.

Show-ul de la Auditorio Nacional care a incheiat turneul INNEI a fost sold out si a fost de departe una dintre cele mai frumoase experiente. Cei 10.000 de fani prezenti la concert au cantat, au dansat si s-au bucurat de muzica INNEI.
inna

Pe langa concerte, INNA a participat si la emisiuni TV si radio si a sustinut o sesiune de autografe pentru 1500 de fani.
Wow, ce ţinută! Îţi place cum s-a îmbrăcat Inna?

Tinutele purtate de INNA in acest turneu au avut ca inspiratie cultura mexicana, mai precis pe Frida Kahlo, pictorita originara din Mexic. Fanii au fost incântati de tinutele sexy ale vedetei, dar si de piesele ei.
inna

In prezent, INNA si-a inceput turneul din Statele Unite si va sustine concerte in Detroit, New York, Chicago, Washington. In plus, cel mai recent single al INNEI – “More than Friends”, o colaborare cu Daddy Yankee, se bucura de succes si este difuzat pe radiourile din intreaga lume, videoclipul acumuland 30 de milioane de vizualizari pe YouTube.
Ai purta aşa ceva? Uite ce şosete are Inna!
inna

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter