Foto: cum arată goală femeia care a născut 14 copii, inclusiv octupleţi

De Erika Chivu, pe

Nadya Suleman, excentrica mamă care a născut octupleţi acum trei ani prin fertilizare in-vitro, a acceptat să pozeze goală pentru a dovedi că poţi să arăţi bine, chiar dacă ai 6 naşteri şi 14 copii.
Octupleţii ei au împlinit trei ani în luna ianuarie 2012, iar Nadya Suleman este deja gata să arate lumii întregi corpul ei de femeie care a născut de şase ori şi îngrijeşte 14 copii.
Deloc complexată, Nadya spune că după ultima naştere a revenit la silueta iniţială fără probleme, deşi se îngrăşase foarte mult, de la 63 de kilograme la peste 120. Cum a reuşit să slăbească atât de mult? La două săptămâni după cezariană deja făcea 50 de abdomene pe zi. Apoi a devenit obsedată de fitness, mergând la sală de trei ori pe săptămână, de obicei noaptea, când găsea pe cineva apropiat care să stea cu cei 14 copii.
„Nu am crezut niciodată în diete. Pur şi simplu mănânc sănătos. Mănânc 15 porţii de legume şi fructe pe zi”, spune mama octupleţilor, care a renunţat demult la carne în favoarea preparatelor din peşte. În prezent, Nadya Suleman aleargă peste 60 de kilometri pe săptămână, dar spune că e doar o metodă antistres.
nadya suleman goala
Femeia este divorţată şi este singură de peste 13 ani. E hotărâtă să nu se mai gândească la bărbaţi decât după ce octupleţii împlinesc 18 ani.
Nadya Suleman a devenit cunoscută în 2008, când a anunţat că este însărcinată cu octupleţi, veste care a şocat şi a stârnit controverse. Ea a făcut prima fertilzare în vitro la 21 de ani, în 1997, dar a născut primul copil abia în 2001. După a doua naştere, în 2002, a mai avut trei sarcini, una după alta. În total, avea şase copii atunci când a decis să folosească toţi cei opt embrioni rămaşi de la vechile fertilizari. În mod normal, o unei femei de vârsta ei nu i se pot implanta mai mult de doi sau trei embrioni, dar Nadya a spus că nu vrea ca cei rămaşi să fie distruşi.
Vezi şi cum arată Victoria Deckham după a patra naştere!
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter