Poze de colecţie: Cum arătau vedetele din România la debut

De Adina Radu, pe

Pe măsură ce trece timpul, vedetele din România arată tot mai bine. E vorba mai ales de vedetele feminine care sunt mult mai frumoase acum decât cu anii în urmă când au debutat în showbiz.
Andra a crescut, s-a maturizat şi ca femeie, şi ca artistă, dar e mai frumoasă ca niciodată. Acum nu mai arată ca o adolescentă, ci ca o divă în toată puterea cuvântului.
Facebook: Ce au postat vedetele din România de Sf. Valentin
andra
Cabral s-a mai „rotunjit” puţin, dar cele câteva kilograme acumulate îi vin bine. Şi în plus este la fel de simpatic ca întotdeauna.
cabral
Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui, a slăbit, are un ten mai frumos şi se îmbracă mai bine decât acum câţiva ani când a devenit faimoasă ca fiică a primarului din Bucureşti.
Poze: Vedete din România la inaugurarea unui nou magazin
ioana basescu
Pe Mihai Petre părul mai scurt îl face mai matur. Chiar şi aşa arată mai bine ca acum câţiva ani când a debutat la „Dansez pentru tine”.
mihai petre
Oana Roman nu mai este fiica primului ministru, ci a devenit ea însăşi o persoană publică. Deşi este o diferenţă de ani de zile între cele două poze, Oana Roman arată mai bine în prezent, este mai slabă şi mai stilată.
Poze: Oana Roman, elegantă într-o little black dress
oana roman
Şi Pavel Bartoş pare să fi acumulat câteva kilograme în plus, dar este atât de haios şi pozitiv încât nu le mai observă nimeni.
pavel bartos
Smiley este şi el mai matur ca artist şi ca om şi, evident, arată mai bine decât atunci când a debutat alături de trupa simplu. Look-ul din prezent este mai masculin şi mai matur.
smiley

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter