Poze: Andreea Marin a schimbat viaţa unui tânăr care nu a zâmbit niciodată!

De Unica.ro, pe

Andreea Marin şi medicul stomatolog Adrian Mina au devenit eroii lui Iulian Haralambie, un băiat de 20 de ani din Tulcea care reuşeşte acum să zâmbească pentru prima dată în viaţa lui, după ce dantura i-a fost refăcută în întregime de medicul stomatolog.
Iulian Haralambie suferă de un retard motoriu, cauzat de o febră din fragedă copilărie, fapt ce l-a impiedicat pe tănâr să aibă o igienă orală adecvată.
Iulian i-a cerut ajutorul Andreei Marin printr-un mesaj pe Facebook, la începutul acestui an, dorinţa lui cea mai mare fiind aceea de a putea zâmbi, fără jenă, la examenele de Bacaluareat. După 300 de ore de tratament în cabinetul stomatologic, pe parcursul a patru luni, Iulian are acum o dantură identică cu cea a starurilor de la Hollywood.
Andreea Marin, ţinută excentrică pe covorul roşu. Îţi place?
Apelul acestui tânăr, trimis pe pagina mea personală de Facebook, m-a impresionat foarte tare. Mă bucur că am găsit în doctorul Adrian Mina un profesionist dispus să investească suflet şi efort în tratarea pro bono a lui Iulian. Satisfacţia de a-l vedea pe Iulian zâmbind este una ce greu poate fi descrisă în cuvinte. Mi-a mărturisit că noi, toată echipa, l-am făcut să plângă de fericire pentru prima dată în viaţa lui„, declară Andreea Marin.
andreea marin
Poze: Andreea Marin a botezat o fetiţă
Primele şedinte au fost mai puţin productive pentru că Iulian are dificultăţi de comunicare, iar noi vorbeam şi el ne dădea răspunsurile, în scris, pe telefon. I-am învăţat cu timpul punctele sensibile şi a ajuns să se simtă confortabil în mâinile noastre. Tot tratamentul a durat în jur patru luni, iar Iulian este fericit. Aceasta este cea mai mare satisfacţie. A fost cel mai greu caz al meu de până acum, însă trebuie să îi mulţumesc lui Iulian pentru că, datorită lui, am devenit un medic şi mai bun„, declară Adrian Mina.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter