Poze: Anca Serea și Kinga Sebestyen au sărit pentru copiii bolnavi

De Unica.ro, pe

Anca Serea s-a alăturat proiectului caritabil “Kangoo Jumps Pentru Viață“ și a urmat o sesiune de sport alături de Kinga Sebestyen și de alți 40 de voluntari.
Ora de Kangoo Jumps a avut loc vineri seară și a fost parte a unei campanii naționale ample, prin intermediul căreia participanții la orele de fitness conduse de Kinga Sebestyen și de antrenorii săi au donat taxa de participare, precum și sume de bani adiacente, Asociației M.A.M.E., în vederea construirii unui Centru de Resurse pentru copiii bolnavi de cancer.
Echipată cu celebrele ghete cu arcuri Kangoo Jumps, Anca Serea a urmat instrucțiunile de aerobic, ghidată de Kinga Sebestyen, sărind pe ritmurile muzicii și făcând mișcări ce au ca scop arderea grăsimilor, eliminarea celulitei și sculptarea rapidă a trupului.
Wow ce frumoasă e! Îţi vine să crezi că Anca Serea are doi copii?
Scopul principal al participării a fost însă dorința de a contribui la “Centrul de Resurse” pentru copiii bolnavi de cancer şi alte boli grave, plănuit a fi inaugurat în București.
Kinga Sebestyen se află în al patrulea an consecutiv în care ajută Asociația M.A.M.E. prin acțiunea “Kangoo Jumps Pentru Viață” la îndeplinirea unor scopuri nobile. În acest sens, reprezentanții asociației i-au înmânat o diplomă de apreciere, precum și o impresionantă felicitare semnată de copiii bolnavi de cancer din Secția de Pediatrie a Spitalului Fundeni.
Anca Serea: „Îmi prepar mască de păr cu miere şi ulei de măsline”
anca serea la kangoo jumps
“Sunt, la rândul meu, mamă și știu cât de importantă este sănătatea copilului tău. Vreau să ajut cât pot de mult această asociație, dar și alte proiecte caritabile. Atât timp cât antrenăm atâția oameni în toată țara,  am decis să îi informâm pe toți despre cum pot ajuta la rândul lor”, a declarat Kinga Sebestyen.
“Am cunoscut-o recent pe Kinga și m-a impresionat mult, atât ca om, cât și ca profesionist. Este o femeie puternică și alturistă. Apreciez oamenii cu suflet mare și am dorit sa mă implic anul acesta în campania ‘Kangoo Jumps Pentru Viață’. Anul viitor voi avea grijă să mă implic cât mai din timp”, declară Anca Serea.
“Apreciem enorm implicarea echipei Kangoo Jumps, în mod special a doamnei Kinga Sebestyen care, de patru ani, sprijină proiectele inițiate și derulate de Asociația M.A.M.E. în beneficiul copiilor bolnavi din România. Mulțumită acestei acțiuni, au fost puse bazele fundației ‘Centrul de resurse’ ce le va oferi copiilor bolnavi o șansă în plus la viață”, declară Maria Culescu, Președinte Fondator al Asociației M.A.M.E.
Campania “Kangoo Jumps Pentru Viață” de anul acesta contribuie la strângerea de fonduri pentru construirea unui Centru de Resurse ce va oferi în mod gratuit programe și servicii sociale, educaționale, psihologice și medicale, copiilor bolnavi de cancer și alte boli grave, care provin din familii defavorizate.
În perioadele dintre spitalizări, copiii vor beneficia de terapie emoțională care îi va ajuta să uite de durere, tratament și boală, oferindu-le astfel un cadru mai cald, mai plăcut și mai familiar. Studiile și cercetările făcute în domeniu demonstrează că un confort psihic crescut asigură succesul terapeutic chiar și în faze avansate ale bolii.

Kinga Sebestyen se implică de patru ani în astfel de acțiuni umanitare.Anual, în luna martie, se rezervă o zi în care toate încasările din urma activităţii sale şi a partenerilor săi sunt donate în scop caritabil.
Ediţia 2012 a acțiunii Kango Jumps a spijinit strângerea de fonduri în campania „Un loc de joacă mai sigur pentru copiii bolnavi”. Aceşti bani au fost parte din suma totală de 57735 lei cu care Asociaţia MAME a reamenajat locul de joacă din curtea Institutului Clinic Fundeni.
Ediţia 2011 a susţinut strângerea de fonduri în campania „Copilăria nu trebuie trăită în spital”, în urma căreia s-a reamenajat şi dotat cu aparatură şi mobilier medical câteva spaţii din cadrul Secţiei de Pediatrie din Institutul Clinic Fundeni (două camere de recoltat analize şi tratament, patru grupuri sanitare, o rezervă);
Ediţia 2010 a evenimentului „Kangoo Jumps” a avut drept scop susţinerea strângerii de fonduri necesare pentru efectuarea, la o clinică din Italia, a unui transplant medular în cazul unui copil în vârstă de 6 ani, bolnav de leucemie.
Kinga Sebestyen este lector la Federaţia Română “Sportul pentru toţi”, antrenor de fitness, consultant în stil de viaţă sănătos, distribuitor al celebrelor ghete sport şi al programelor Kangoo Jumps în România şi în mai multe ţări europene, precum şi dezvoltator al mai multor programe de sport, printre care şi cel mai recent, Fat Burning, cu care a reuşit să slăbească sute de români.
CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter