Piţipoancele la TV. Retrospectiva mondenă a săptămânii

De Adina Radu, pe

Şi săptămâna aceasta, emisiunile de scandal s-au întrecut în momente cât mai hazlii sau de-a dreptul penibile. Bahmu şi Progoană, Gheorg şi Bianca Rus, Pamela de România, Laurette, Andreea Mocanu sunt doar câteva din personajele prezente pe micile ecrane.
Printre piţipoancele cu care deja ne-am obişnuit şi-a făcut loc şi un personaj nou, dar care nu ne este complet străin. De Andreea Mocanu, ne amintim de acum cinci ani, când a fost violată şi aruncată de la balcon de medicul ei, Răzvan Trancă. Andreea spune că nu mai vrea să fie cunoscută drept victima lui Trancă, însă profită de faima câştigată atunci ca să devină „fotomodel”. Deocamdată se poate lăuda doar cu o serie de poze sexy.
Pentru piţipoancele cu vechime, pozele sexy nu mai sunt atât de interesante. Ele se dau în spectacol călărind tauri de plastic sau mărindu-şi buzele în direct. Daniela Crudu şi Simona Traşcă au călărit un taur de plastic la emisiunea „un show păcătos” şi s-au lăsat răsturnate de Capatos care controla dispozitivul. Roxana Diţă şi Simona Sensual s-au lăsat injectate în direct de dragul publicităţii şi al buzelor de civă.
Scandalul dintre Bianca Rus şi bucătarul Gheorg a fost înlocuit de cel dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană. După ce a intervenit la diverse emisiuni în favoarea lui Gheorg, prieten vechi al ei, Bahmu a devenit ea însăşi subiect de scandal după ce au apărut nişte înregitrări cu certurile dintre ea şi soţul ei. Se pare că Prigoană ar fi avut obiceiul să se certe în faţa copiilor.
Alte ştiri din această săptămână
• Laurette vrea să-şi facă tatuaj pe abdomen ca să ascundă cicatricile rămase după arsurile suferite în cursul unui tratament cosmetic.
• Danielei Crudu i s-a făcut rău în timpul emisiunii şi a trebuit să-şi accesorizeze ţinuta cu o perfuzie.
• Simona Gherghe şi Dan Capatos s-au apucat de cântat duete.
• Dansatoarea Mona vrea să intre în cartea recordurilor cu sânii şi fundul. Îşi pune silicoane în ambele atuuri.
• Corneliu Vadim Tudor a mărturisit că în tinereţe avea şi câte trei femei pe zi.
Foto: arhiva Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter