Pippa Middleton e însărcinată?

De Adina Radu, pe
Conform publicației Woman’s Day, Pippa Middleton este însărcinată cu primul ei copil.

Sursa ce a dezvăluit sarcina sorei mai mici a ducesei de Cambridge a declarat pentru publicația amintită mai sus că “Pippa și-a dorit un copil încă de la nuntă și acum visul ei s-a împlinit.”

Sarcina se pare că este la început și cei doi, Pippa și soțul ei, James Matthews nu știu încă dacă vor să știe sexul copilului înainte de nașterea sa, dar Pippa este convinsă ca fi vorba de o fetiță.

Se presupune că Pippa este însărcinată în două luni și zilele trecute a fost surprinsă în Londra îmbrăcată mai lejer decât de obicei.

Pippa se pare că nu va renunța la regimul ei de viață prea ușor. A muncit mult pentru corpul pe care l-a afișat în rochia de mireasă, așa că nu va renunța să facă sport de-a lungul sarcinii.

În timp ce sora sa, Kate a fost deseori spitalizată de-a lungul celor două sarcini ale sale din cauza grețurilor, Pippa ar avea câteva neplăceri de acest fel, dar nimic grav. În afara faptului că nu a mai fost atât de des la sală și cu bicicleta, aceasta și-ar fi păstrat ritmul activ de viață.

Pippa a avut o nuntă cu adevărat specială în luna mai, în biserica Sf Marks’ din Englefield și lună de miere și mai specială cu destinații ca Australia, Noua Zeelandă, Scoția și Polinezia Franceză.

Sursa foto Hepta

Citește și Pippa Middleton s-a căsătorit: Cele mai frumoase pălării purtate de invitate

Citește și Pippa Middleton și detaliul din ținuta sa care a făcut legatura cu nunta surorii sale, Kate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter