2021 este un an special pentru familia regală a Marii Britanii

De Adelina Duinea, pe

Anul 2021 va aduce odată cu el trei evenimente memorabile pentru familia regală a Marii Britanii. Următoarele 12 luni vor bifa o serie de aniversări și momente speciale.

2021 este un an special pentru familia regală a Marii Britanii

Kate Middleton și Prințul William vor aniversa 10 ani de mariaj: Cuplul s-a căsătorit în data de 29 aprilie a anului 2011. Întreaga nuntă ar fi costat 34 de milioane de dolari.

Kate (38 de ani) și William (38 de ani) au urcat în aceeași caleașcă State Landau din 1902 în care au salutat mulțimea Prințul Charles (72 de ani) și Prințesa Diana (n. 1 iulie 1961 – 31 august 1997), părinții Ducelui de Cambridge, la nunta lor din anul 1981.

Kate și William au împreună trei copii, Prințul George (6 ani), Prințesa Charlotte (4 ani) și Prințul Louis (2 ani).

Toate cadourile primite din partea fanilor au fost donate Fondului Caritabil al Nunții Regale, fundație creată de Prințul William și de fratele lui Harry (36 de ani) în anul 2009.

Familia regală va avea trei noi membri

Familia regală se va mări cu trei noi membri, al treilea copil al Zarei Tindall (39 de ani), al doilea al surorii lui Kate, Pippa Middleton (37 de ani), și primul al Prințesei Eugenie (30 de ani):

Zara Tindall, fiica Prințesei Anne (70 de ani) și nepoata Reginei Elisabeta a II-a (94 de ani), este însărcinată cu al treilea copil.

Zara și soțul ei, fostul jucător de rugby Mike Tindall (42 de ani), mai sunt părinții a două fiice, Mia Grace (6 ani) și Lena Elizabeth (2 ani).

Pippa Middleton este însărcinată cu al doilea copil alături de soțul ei, James Matthews (45 de ani). „Întreaga familie este extrem de bucuroasă.” Perechea mai are un fiu împreună, Arthur, în vârstă de 2 ani.

Prințesa Eugenie de York și soțul ei, Jack Brooksbank (34 de ani), vor deveni părinți chiar la începutul lui 2021. „Eu și Jack suntem atât de nerăbdători pentru începutul anului viitor”, a scris Eugenie pe contul oficial de Instagram.

Ce membru va împlini 100 de ani în vara lui 2021?

Prințul Philip va împlini 100 de ani în vara anului următor: Ne așteptăm ca întreaga familie regală să se reunească pentru aniversarea de 100 de ani a partenerului de viață al Reginei Elisabeta. Evenimentul va avea loc pe 10 iunie.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Meghan Markle și-a admis implicarea în redactarea biografiei „Finding Freedom”

Sacrifciul Prințului Harry pentru Kate Middleton. „Au avut o înțelegere”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter