Pippa Middleton, mamă pentru a treia oară. Sora ducesei de Cambridge a născut o fetiță

De Unica.ro, pe

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, a devenit mamă pentru a treia oară. Aceasta a născut o fetiță în urmă cu două săptămâni.

Pippa Middleton, în vârstă de 38 de ani, și soțul ei, James Matthews, au devenit părinți pentru a treia oară în urmă cu două săptămâni. Aceasta a născut la spitalul St. Marys din Londra, aceeași unitate medicală unde sora ei mai mare, Catherine, și-a adus pe lume copiii, potrivit People.

Citește și: Alex Delea, dezvăluiri neașteptate despre Lavinia Pîrva: „Ce? Eu sunt singurul? Cred că mai sunt o grămadă!”

Bărbatul care şi-a părăsit soţia pentru o refugiată ucraineană a demisionat ca să aibă grijă de ea, după ce aceasta a orbit parțial

Timp de 18 ani a fost torturată de tatăl ei, care voia să creeze o super-femeie

Reacția lui Petre Geambașu după ce fiul lui, Călin, l-a dat în judecată: „Să facă ce vrea el”

Prima imagine cu burtica de gravidă a surorii ducesei de Cambridge a fost surprinsă la concertul „Party at the Palace”, în cea de-a treia zi a Jubileului de Platină, care a marcat 70 de când regina Elisabeta a II-a a urcat pe tronul Marii Britanii. Pippa Middleton și soțul ei mai au împreună un băiețel, Arthur, în vârstă de 3 ani, și o fiică, Grace, în vârstă de 1 an.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter