Pippa Middleton, toată un zâmbet după nașterea celui de-al doilea copil

De Adelina Duinea, pe

Luni, 15 martie 2021, Pippa Middleton (37 de ani), sora cea mică a Ducesei de Cambridge Kate Middleton (38 de ani), a dat naștere celui de-al doilea copil cu soțul ei, James Matthews (45 de ani). Perechea mai are împreună un fiu, Arthur, în vârstă de 2 ani. Pe fiica lor, Pippa și James au numit-o Grace Elizabeth Jane.

Pippa Middleton, toată un zâmbet după nașterea celui de-al doilea copil

Elizabeth este unul dintre prenumele lui Kate, unul dintre prenumele fiicei sale Charlotte și unul dintre prenumele mamei lui Kate și Pippa, Carole Middleton. Cel mai probabil, numele Jane a fost ales în cinstea mamei lui James, Jane Matthews.

Recent, Pippa, James, fiul lor Arthur și fiica lor Grace au fost fotografiați la plimbare în Vestul Londrei. Perechea era toată un zâmbet. Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Pippa a devenit o figură publică de interes după ce i-a servit drept domnișoară de onoare surorii ei mai mari în aprilie 2011. În mai 2017, Pippa și James s-au căsătorit în biserica Sfântul Mark. Nepotul și nepoata ei, Prințul George și Prințesa Charlotte, au fost implicați și ei în ceremonie.

Kate și Prințul William (38 de ani) au împreună trei copii, Prințul George (6 ani), Prințesa Charlotte (4 ani) și Prințul Louis (2 ani). „James a fost mereu în peisaj”, dezvăluia o sursă în trecut pentru E! News. „Este super carismatic și fermecător, arată bine și întotdeauna a fost acolo pentru Pippa. Întotdeauna a existat chimie între ei.”

În 2019, fratele mai mic al celor două, James Middleton (33 de ani), s-a logodit cu iubita lui, Alizée Thevenet. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, nunta lor a fost însă amânată.

Citește și:

De ce era goală femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida la „Acces Direct”

Alessia, fiica cea mare a Amaliei Năstase, bursieră la o prestigioasă școală de arte din Paris

Cu ce problemă de sănătate se confruntă actrița Doinița Oancea

Marina Almășan a avut COVID-19: „Un virus care m-a atacat mișelește”

Cum a revenit Pippa la silueta dinaintea primei sarcini?

Deși este reținută când vine vorba despre viața sa intimă, Pippa a dezvăluit în trecut cum a rămas în formă și în același timp sănătoasă după prima naștere. „Acum că Arthur are 11 luni și este mai mobil, am încercat să găsesc tot felul de activități pe care să le facem împreună”, a scris într-un articol publicat în septembrie 2019.

„Trebuia să găsesc ceva mai mult decât plimbările clasice. Sala locală pentru copii ne-a salvat. Este un spațiu mare și plin de distracții pentru cei mici, cu obiecte moi, covorașe de joacă, scări, mingii, leagăne, mini trambuline și multe alte obiecte care stimulează și îi implică pe cei mici în activități fizice.”

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter