Petre Geambașu, internat în spital. Starea sa este gravă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 decembrie 2019, 15:54
Petre Geambașu a fost internat în spital, iar starea sa este gravă. Artistul, care a împlinit 76 de ani pe 6 noiembrie, se află sub atenta supraveghere a medicilor.

Potrivit Spynews, care citează surse din anturajul lui Geambașu, acesta s-ar fi confruntat cu o criză de discopatie. Ar fi urmat un tratament pentru această problemă, însă nu a ținut cont de faptul că mai are și alte complicații ale stării de sănătate.

Din cauza problemelor cu inima, starea lui Petre Geambașu s-a agravat și a ajuns de urgență la spital.

Alături de artist se află soția acestuia, Cristina, însă nu și fiul său, Călin Geambașu, cu care se află în conflict de mai mulți ani.

Luna trecută, Petre Geambașu a fost implicat într-un accident de mașină, în Săftica, iar fiul său a profitat de ocazie pentru a posta un mesaj acid pe rețelele de socializare.

„Azi, în Zi de Sărbătoare (Acoperământul Maicii Domnului), Petre Geambașu, tatăl meu narcisist, a lovit cu mașina un copil în vârstă de aproximativ 5 ani, chiar pe strada unde locuiește (la o stradă distanță de mine), în Săftica, pe strada Morarilor. Slavă Domnului, copilul nu are nimic grav! S-a ales doar cu o sperietură și câteva contuzii. A fost dus imediat la spital. Au intervenit Salvarea și Poliția, iar traficul a fost blocat pe DN1 și restricționat accesul pe strada cu pricina”, a scris Călin Geambaşu pe Facebook.

Sursă foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter