Pepe, tată pentru a treia oară: „Sunt atât de fericit”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 martie 2022, 10:57

Pepe și iubita lui, Yasmine Ody, vor deveni părinți în curând. Artistul a făcut anunțul în timpul unui concert. El le-a mărturisit fanilor săi și sexul bebelușului.

Pepe este extrem de fericit că va deveni tată pentru a treia oară. Artistul a vrut să împărtășească cu fanii bucuria că iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată și îi va dărui un băiețel.

Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus artistul pe scenă, în timpul unui concert care a avut loc chiar de 1 martie, potrivit Spynews.

Vestea a fost dată inițial de sursa citată, care a anunțat și că Yasmine este deja gravidă în șapte luni.

Citește și: „Diavolul chiar se îmbracă de la Prada”. Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, e pregătit de război în ghete de lux

Cu ce se ocupă fata cea mare a lui Vladimir Putin

Hackerii Anonymous i-au declarat „război cibernetic” lui Putin. A fost înființată „Armata IT a Ucrainei”

Zelenski, declarații cutremurătoare în fața Parlamentului European – translatorul a început să plângă

Pepe, dornic să se căsătorească a treia oară

Pepe şi Yasmine Ody (26 de ani) sunt împreună din iunie 2021, iar iubita solistului se înţelege de minune cu cele două fetiţe ale lui Pepe cu Raluca Pastramă, Maria (9 ani) și Rosa Alexandra (6 ani). Cei doi s-au cunoscut în 2017, când Yasmine a lucrat ca make-up artist pentru videoclipul piesei „Sentimente intense”. 

Chiar dacă a divorțat de două ori, Pepe a mărturisit cu ceva timp în urmă, înainte de a confirma că formează un cuplu cu Yasmine Ody, că își dorește să se căsătorească și să mai aibă copii.

Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce?

Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă, a spus artistul.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter