Pentru cine se duce Ramona Olaru frecvent în Mykonos

De Unica.ro, pe

Ramona Olaru se pregătește să plece în Mykonos, Grecia, cu prietenele sale. Asistenta de televiziune, în vârstă de 32 de ani, a povestit în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” că preferă această insulă pentru că acolo vin mulți bărbați bogați care obișnuiesc să plimbe fetele pe yachturile lor.

„Cu fetele plec în vacanță. O parte din vacanță o petrec cu ele, iar o parte, îți spun eu cu cine mă duc. Mă duc în Grecia, în Mykonos. Sunt niște Adoniși acolo…”, a dezvăluit Ramona.

Ramona Olaru a divorțat de Bogdan Olaru, după un mariaj de trei ani

În 2019, Ramona Olaru și partenerul său de viață, Răzvan, au decis să se despartă din cauza mai multor neînțelegeri.

„Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia. A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp, însă după multe încercări și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța, pentru că Ramona a decis asta și nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit și nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă”, au dezvăluit la momentul respectiv, în exclusivitate pentru Unica, surse din anturajul Ramonei.

Citeşte şi: Fată sau băiat? Geanina Lungu a dezvăluit sexul bebelușului

Citeşte şi: Fata DJ-ului Silviu Andrei, accidentată din cauza unei jucării pe care o au din ce în ce mai mulți copii

Citeşte şi: Cine va prezenta „Vorbește lumea” după plecarea Lorei

Citeşte şi: Gina Pistol, poză înduioșătoare în timp ce își alăptează fetița

Cu puțin timp înainte de divorț, asistenta de televiziuen ar fi fost surprinsă cu un tânăr, în Parcul Herăstrău, într-o ipostază mai puțin confortabilă pentru fostul soț. După acest episod, Bogdan Olaru și Ramona s-ar fi certat foarte rău, iar bărbatul ar fi înaintat actele de divorț.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter