Şi pene, şi paiete! Uite ce rochie oribilă a purtat Paris Hilton!

De Erika Chivu, pe

Paris Hilton nu s-a putut decide între pene, pietre, paiete şi transparenşe, aşa că le-a purtat pe toate. S-a întâmplat la gala amfAR care a avut loc la Cannes!
La gala amfAR de la Cannes se reunesc anual cele mai cunoscute vedete din lume, care fac tot posibilul să arate senzaţional pe covorul roşu. Aşa s-a gândit şi Paris Hilton, care anul acesta a făcut, însă, cele mai proaste alegeri.
Paris Hilton, superbă într-o rochie maxi
E adevărat că se poarte rochiile strălucitoare cu paiete sau pietre. E adevărat şi că multe vedete au fost stilate în rochii transparente. Şi da, uneori penele pot scoate o rochie din anunimat.
paris hilton
Însă Paris Hilton nu s-a oprit la unul din acetste elemente şi a purtat o rochie care avea şi paiete, şi pietre, şi pene, şi porţiuni transparente. În plus, a mai fost şi roz… Şi de parcă strălucirile rochiei nu erau de ajuns, diva a purtat şi o brăţară cu pietre. Dezastru total!
Pe covorul roşu, Paris Hilton a apărut împreună cu iubitul ei, River Viiperi, un model mai tânăr cu 10 ani decât ea. Acesta a fost nevoit să-i aranjeze trena din pene a rochiei, astfel încât Paris să „dea bine” în fotografii.
Halloween sexy pentru Paris Hilton. Uite cum s-a îmbrăcat!
paris hilton
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter