Pe cine ar putea angaja Prințul Harry și Meghan Markle dădacă pentru copilul lor. Este celebră în rândul vedetelor

De Ioana Tătaru, pe
Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți în primăvara anului viitor, însă deja se gândesc cine i-ar putea ajuta în creșterea viitorului copil. Potrivit presei internaționale, o opțiune ar fi Connie Simpson, zisă și „dădaca vedetelor”.

Connie Simpson a lucrat pentru vedete precum: Justin Timberlake sau George Clooney

Connye Simpson

Connie Simpson este celebră în rândul vedetelor. Aceasta a ajutat la venirea pe lume a gemenilor lui George și Amal Clooney. Tot ea a fost și lângă Jessica Alba, Justin Timberlake și Matt Damon la nașterea copiilor lor. „Celebra dădacă” este foarte cunoscută în SUA. Ea a publicat la începutul anului 2018 o carte despre secretele îngrijirii bebelușilor în primele lor 4 luni de viață. În cartea „ The Nanny Connie Way” sunt scrise informații despre alăptare, stresul cu care se confruntă mama, timpul de baie și timpul de culcare pentru copii.

Connie Simpson dadaca celebra

Connie Simpson, cunoscută sub numele de Nanny Connie, are o mare experiență în creșterea și îngrijoirea bebelușilor, lucrând de mai bine de 30 de ani în acest domeniu.

Dadaca copilului Printului Harry

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, așteaptă primul lor copil, după ce s-au căsătorit în luna mai a acestui an. Meghan Markle urmează să nască în primăvara anului viitor. Copilul Ducilor de Sussex se va naște la Spitalul St Mary, Paddington, Londra, în același loc unde a născut și Ducesa de Cambridge, dar și locul unde a venit pe lume Prințul Harry, în 1984. Bebelușul regal ar putea avea dublă cetățenie, americano-britanică, dacă părinții săi vor solicita asta.

Citește și: „Meghan Markle a primit cel mai ciudat cadou: un buchet de morcovi”

„Regulile Casei Regale în perioada sarcinii. Prințul Harry și Meghan Markle le-au încălcat deja”

Sursă foto: Facebook, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter