Paris Jackson a pozat topless pentru o cauză nobilă. Ce frumoasă e!

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 07 iunie 2018, 17:17
Paris Jackson a pozat topless pentru o cauză nobilă. Ce frumoasă e fiica regretatului star al muzicii pop, Michael Jackson. 

Paris Jackson a pozat topless pentru o cauză nobilă. Ce frumoasă e tânăra de 20 de ani în fotografiile care fac parte din campania pentru combaterea maladiei SIDA, „Life Ball” (Balul Vieții), ce se desfășoară anual la Viena și care a devenit de-a lungul anilor unul dintre cele mai importante evenimente caritabile din lume.

Un număr mare de celebrități internaționale din lumea modei, divertismentului sau politicii au lucrat la această campanie pentru a crește gradul de conștientizare și sensibilitate a oamenilor față de bolnavii de HIV/SIDA.

De curând, Paris a participat la faimosul bal vienez în numele fundației nașei sale de botez, Elizabeth Taylor AIDS Foundation.

Paris Jackson a pozat topless pentru o cauză nobilă. Ce frumoasă e!

Paris Jackson a postat pe contul său personal de Instagram o fotografie în care apare acoperită în partea de sus a corpului doar de tatuaje care transmit mesaje precum rezistență, luptător, iubire sau supraviețuitor. „Sunt mândră că fac parte din asta și să fac tot ce pot pentru a continua munca ei până vom avea o generație fără SIDA” a spus fiica mijlocie a lui Michael Jackson.

🌍NE #lifeball2018

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

Aceasta a mai postat și un video de la ședința foto în care pe fundal se aude vocea ei: „Eu sunt, eu dau și refuz să accept iubirea, dar sunt o luptătoare”, înainte ca Paris să spună în fața camerelor: „Îmi știu povestea. Știu care este statutul meu”, în timp ce pe ecran apare scris: Tu știi?

Citește și: 

Lumea o confundă cu Meghan Markle. Cum arată sosia ducesei de Sussex

Ce cântăreață celebră va cânta imnul la Campionatul Mondial din 2018

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter