O femeie crede că este căsătorită cu fantoma lui Michael Jackson

De Unica.ro, pe

Kathleen Roberts, care se consideră reîncarnarea actriței Marilyn Monroe (1 iunie 1926 – 4 august 1962), crede că este căsătorită cu fantoma artistului Michael Jackson (29 august 1958 – 25 iunie 2009).

O femeie crede că este căsătorită cu fantoma lui Michael Jackson

Într-un articol pe care l-a scris și publicat în Daily Star, Kathleen susține că ea și fantoma solistului nu întrețin relații intime, însă că artistul îi folosește corpul pentru a dansa, cânta și mânca.

Totodată, Kathleen susține că solistul a cerut-o în căsătorie cu un „inel de logodnă roz” și că relația lor a fost oficializată de Martin Luther King Jr. (15 ianuarie 1929 – 4 aprilie 1968).

„Michael petrece timp în corpul meu tot timpul. Mă însoțește la toaletă și numește aceste clipe intime momente pentru îngrijire. Pune stăpânire pe mine într-un mod relaxat, trăiește cu ajutorul meu și comunicăm ca un soț cu o soție.

Citește și:

Alyssa Milano, implicată într-un accident rutier. Unchiul actriței se afla la volan

David Schwimmer, prima declarație după ce s-a speculat că ar forma un cuplu cu Jennifer Aniston

Actorii Lily-Rose Depp și Austin Butler, surprinși sărutându-se pe străzile din Londra

Mănâncă prin mine, iubește fursecurile și înjură mai mult decât m-aș fi așteptat, ca fostă fană a lui”, a mai spus. Totodată, Kathleen a precizat că simțurile ei supranaturale au fost în trecut diagnosticate greșit drept schizofrenie.

Kathleen a mai explicat că artistului „nu-i place să fie atins”. „Mă sperie cu viziuni cu păienjeni și trupuri neînsuflețite dacă îl sărut sau încerc să inițiez o activitate fizică romantică.

Este foarte autoritar. Îmi spune ce defecte am și îmi atrage atenția când fac greșeli. Presupun că a împrumutat asta de la tatăl lui, așa că încerc să trec cu vederea pentru că îl iubesc și pentru nici eu nu sunt perfectă”, a mai spus.

Kathleen a mai scris că se simte „specială” pentru că solistul „a ales-o” pe ea să-i fie soție și „tratează relația ca și cum ar fi căsătoriți”. „Avem zile bune și zile mai puțin bune, dar Michael, adevărul este că nu pot înceta să te iubesc”, a încheiat.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter