Paris Jackson: „Nu am avut relații doar cu femei și bărbați”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 februarie 2022, 10:54

Paris Jackson (22 de ani), fiica megastarului Michael Jackson, a făcut recent câteva declarații controversate legate de viața sa intimă.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Paris și iubitul ei, Gabriel Glenn, sunt protagoniștii unui serial documentar care poate fi vizualizat pe Facebook. În primul episod, fata lui Michael Jackson a făcut dezvăluiri despre tatăl ei, despre șocul pe care l-a avut când și-a pierdut părintele, dar a vorbit și despre viața sa intimă.

Deși are doar 22 de ani, Paris a avut mai multe relații și cu bărbați, și cu femei, dar, spune tânăra, asta nu e tot:

„Niciodată nu am crezut că o să mă aleg cu un tip. Credeam că o să ajung să mă mărit cu vreo tipă. M-am întâlnit mai mult cu fete, decât cu băieți. Publicul nu știe decât de cele 3 relații de durată pe care le-am avut cu bărbați. Dar nu știe nimic despre cele mai multe dintre relațiile pe care le-am avut. O spun pentru că nu m-aș considera bisexuală, fiindcă nu am avut relații doar cu femei și bărbați. Am avut relații și cu un bărbat cu vagin”, a dezvăluit Paris Jackson.

Citeşte şi: Paris Jackson dezminte zvonurile despre tentativa de sinucidere

Citeşte şi: Soțul Adelei Popescu, Radu Vâlcan, și mezinul familiei au COVID-19

Citeşte şi: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, de nerecunoscut după cea mai recentă intervenție estetică

Citeşte şi: Oana Radu, imagini înainte și după ce a slăbit. „Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu”

Paris a mai spus că moartea tatălui a schimbat-o complet și acum trebuie să-și exteriorizeze durerea pentru a putea avea o viață normal.

„Dacă nu vorbesc despre asta sau dacă nu o transpun în muzică, îmi va ruina complet viața și mă va copleși, voi fi slcava acestui tip de durere și chin, iar eu nu vreau asta”, a adăugat Paris Jackson.

Paris Jackson și Gabriel Glenn au fondat trupa The Soundflowers în 2018, iar doi ani mai târziu au lansat primul EP.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter