Paris Jackson, desculță și neepilată pe covorul roșu

De Amelia Matei, pe
Fiica regretatului Michael Jackson a participat recent la unul dintre cele mai importante gale de premiere a muzicii, MTV Video music Awards, ocazie cu care a stârnit o serie de controverse.

Îmbrăcată într-o rochie diafană, semnată Christian Dior, și machiată impecabil, Paris a atras atenția asupra sa cu un detaliu rușinos: era neepilată, iar fotografii au observat imediat asta.

De la apariția unei întregi serii de imagini în care se poate observa că tânăra de 19 ani a apărut cu axilele neepilate până la valul de reacții din mediul virtual, nu a mai fost decât un pas. Mai ales că fiica lui Michael Jackson a renunțat la încălțăminte în timpul evenimentului.

Paris Jackson 1

Pe lângă faptul că detaliul inestetic a fost observat de toată lumea, Paris le-a și arătat prietenilor săi virtuali picioarele sale neepilate, într-o fotografie pe care a postat-o pe contul său personal de Instagram. Mesajul său din descrierea imaginii vine ca o lămurire a faptului că a apărut cu păr la axile la MTV Video music Awards.

„Când concurezi cu fratele tău pentru a vedea cine poate să își lase părul de pe picioare să crească mai mult”, a explicat ea.

Fiica lui Michael Jackson a mai vorbit și în trecut de faptul că nu i se pare o problemă să se afișeze neepilată în public: „Nu mi-am dat seama că oamenii ar putea fi atât de supărați de faptul că apar cu păr pe picioare sau la axilă. Nu mi-am dat seama că a fost o asemenea problemă. Este atât de amuzant. Îmi place părul și transpirația. Îmi place asta, cred că e minunat. Unii oameni cred că este vorba de un dezgustător, mai ales la fete, dar fiecare corp uman are păr. Este natural. Treceți peste asta!”.

Paris și-a făcut deja un renume printre copiii rebeli de la Hollywood. Hainele rupte, tatuajele și piercing-urile și nepăsarea pentru ce ar putea scrie presa despre ea, sunt câteva dintre caracteristicile tinerei nonconformiste.

Citește și – Fiica lui Michael Jackson seamănă izbitor cu Madonna

Citește și – 10 lucruri pe care nu le știai despre Michael Jackson

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter