Paris Jackson a împlinit 23 de ani! Cum arată unica fiică a lui Michael Jackson

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 06 aprilie 2021, 14:10

Paris Jackson, fiica regretatului Michael Jackson (n. 1958 – d. 2009), a împlini 23 de ani pe 3 aprilie 2021. Regele muzicii pop a mai fost tatăl a doi fii, Michael Joseph Jackson Jr., cunoscut drept Prince (24 de ani), și Michael Jackson II, cunoscut drept Blanket (19 ani).

Paris Jackson a împlinit 23 de ani! Cum arată unica fiică a lui Michael Jackson

Cu ocazia aniversării surorii lui mai mici, Prince a scris în mediul online: „E o nebunie că-mi ești soră mai mică, Paris. Ai crescut și învățat atât de multe. N-aș putea fi mai mândru decât sunt deja de femeia care ești și de direcția către care te îndrepți.

Îmi plac imaginile astea pentru că ne arată dualitatea, yin și yangul. Te iubesc, yabyab, LA MULȚI ANI!! Continuă să faci ceea ce faci. Ești grozavă și îți doresc o zi superbă!!”. Mesajul a apărut în dreptul a două fotografii pe care le puteți găsi în GALERIA FOTO de mai jos!

Asemenea celebrului ei tată, Paris are înclinații artistice. Cel mai recent, tânăra a lansat o piesă numită Eyelids, în colaborare cu artistul Andy Hull. Totodată, Paris activează în lumea modellingului.

„Am avut probleme cu stimă de sine o lungă perioadă de timp”, mărturisea pentru Rolling Stone, în urmă cu ceva timp. „O mulțime de oameni cred că sunt urâtă, o mulțime de oameni nu cred asta. Dar, în momentul în care fac modelling, pur și simplu îmi uit problemele și mă focusez pe ceea ce-mi cere fotograful – mă simt frumoasă”, a adăugat atunci.

Inițial, Paris și-a dorit o altă carieră. „Mi-am dorit să stau departe de lumina reflectoarelor, să devin psiholog, asistentă sau psihiatru”, mărturisea Paris pentru People. În cele din urmă, însă, a realizat că acea cale ar fi o „irosire” a platformei care i-a fost oferită de tatăl ei.

Citește și:

Andrei Aradits, declarații surprinzătoare despre Ozana Barabancea și Oana Roman

Ce părere are Lavinia Pîrva despre copiii lui Ștefan Bănică Junior, Violeta și Radu

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, în lacrimi la Chefi la Cuțite

„Având oportunitatea de a pătrunde în lumea actoriei și a modei, m-am gândit că aș putea să creez o platformă din ce în ce mai mare. Astfel, în loc să ajut oamenii unul câte unul, aș putea ajuta mase de oameni.” În prezent, Paris dedică o mare parte din timpul ei organizațiilor non-profit.

Cu ce se ocupă fiul cel mare al lui Michael Jackson

De-a lungul trecerii anilor, Prince a apărut în variate show-uri de televiziune, inclusiv în calitate de corespondent invitat pentru Entertainment Tonight. Michael Jackson a fondat organizația Heal The World în anul 1992. Pentru a susține inițiativele tatălui său, Prince a fondat o organizație cu același nume în Los Angeles.

Tânărului îi plac motocicletele, câinii și călătoriile. În 2018, Prince a onorat amintirea tatălui lui tatuându-și o imagine cu acesta pe gamba piciorului. Fiul cel mare al regretatului solist a finalizat cu onoruri cursurile Universității Loyola Marymount în anul 2019. Are o diplomă în afaceri și găzduiește adesea evenimente caritabile.

Potrivit Billboard, obiectivul lui Prince este acela de a ajuta copiii care nu au suficientă hrană, oamenii străzii și victimele abuzului. „Crescând, am văzut impactul pe care tata l-a avut asupra copiilor pe care îi vizita în spitale. Încerca să facă ziua oricui mai bună așa cum putea.

Fiind o celebritate, avea posibilitatea de a lumina zilele celor mai puțin norocoși, totodată inspirând prin muzica lui. Nu simt că sunt înzestrat sau talentat în felul în care era el, evident. Simt, în schimb, că trebuie și că am o chemare către a continua să transmit mesajul lui plin de iubire și inspirație.

Să fiu generos și să ajut. Este o onoare pentru mine să-i duc moștenirea mai departe.” Potrivit Variety, Prince și-a cumpărat propria locuință cândva în anul 2017, în orașul Rancho Palos Verdes din California, pentru nu mai puțin de 2 milioane de dolari.

Foto: Profimediaimages.ro, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter