Nu o sa îţi vină să crezi! Uite ce asemănare este între Iulia Albu şi Mihaela Rădulescu!

De Sandra S., pe

Iulia şi Mihai Albu au divorţat joi, pe 28 martie, la notar. Cei doi au mers la notar ţinându-se de mână, ca în prima zi când s-au îndrăgostit. Ei nu sunt singurii care au ales să se separe pe o cale amiabilă, ci divorţul lor seamănă cu cel al Mihaelei Rădulescu de Elan Schwartzenberg.
Despărţirea Mihaelei de Elan
Cei doi au hotărât să meargă mai departe pe căi separate în 2008, după 10 ani de relaţie şi 4 de căsnicie, timp în care au făcut împreună şi un băieţel, Ayan. Până să se afle că divorţează, cei doi nu au lăsat vreun semn că relaţia lor nu merge prea bine. Cei doi s-au despărţit elegant, fără scandal şi chiar s-au ţinut de mână când au mers la tribunal şi au rămas în relaţii bune până în prezent. Ayan a rămas în custodia Mihaelei Rădulescu.
divort mihaela radulescu elan
Divorţul Iuliei de Mihai Albu
Nici ei nu au fost oamenii care să vorbească despre relaţia lor până când s-a aflat că au hotărât să divorţeze. Din acel moment, lucrurile s-au schimbat destul de mult – Iulia s-a mutat de acasă, deşi doar cu un etaj mai jos, împreună cu fiica lor, Mikaela, şi cei doi soţi s-au întâlnit mai rar. Totuşi, au rămas în relaţii bune, iar astăzi s-au prezentat la notar ţinându-se de mână.
Nu o sa îţi vină să crezi! Uite ce asemănare este între Iulia Albu şi Mihaela Rădulescu!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter