Ozana Barabancea, superbă în costum popular

De Unica.ro, pe

Deşi a fost ziua ei, Ozana Barabancea a ţinut să fie ea cea care le face un cadou fanilor de pe Facebook şi a postat aceste imagini superbe. Nu-i aşa că îi stă bine în costumul popular?
Ozana Barabancea, care a împlinit 44 de ani pe 20 august, şi-a sărbătorit ziua de naştere la munte, într-un cadru spectaculos, alături de copiii ei.
Toţi trei au luat parte la o şedinţă foto inedită, care a avut loc în munţii Bucegi, chiar la răsăritul soarelui. Ozana a fost superbă în costumele alese, mai ales că machiajul a fost bine ales, iar fotograful s-a întrecut pe sine.
ozana barabancea
Iubire, măiestrie şi forţă. De ziua mea, răsăritul de soare în Munţii Bucegi în IA românească. Cadoul meu pentru familia mea, pentru voi, prietenii mei, pentru ţara mea, pentru Univers„, a scris Ozana pe pagina de Facebook.
ozana barabancea
Ea a postat şi un colaj din două poze, una cu ea, una cu mama ei, ambele în costum popular. Mama mea, Rodica Barabancea, pe care am pierdut-o când nici nu aveam 14 ani…” a spus artista în descrierea fotografiei. Următoarea poză a fost cea cu trei generaţii de femei ale familiei Barabancea: Ozana, mama ei şi fetiţa ei, Gloria, toate trei foarte frumoase în portul tradiţional.

ozana barabancea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter