Ozana Barabancea, la un pas să-și piardă fiica

De Mădălina Manole, pe
Ozana Barabancea și fostul său soț, Sorin Terinte, un pianist extrem de bine cotat, au împreună doi copii, pe Andrew, care a împlinit 17 ani, și pe Gloria, în vârstă de 15 ani.

Ozana Barabancea a povestit că a avut o sarcină foarte dificilă și la naștere exista riscul ca fiica sa să nu trăiască: „Am fost foarte fericită să aflu că sunt însărcinată cu o fetiță. Am iubit-o din prima secundă. Cu toate greutăţile vieţii, cu toate impedimentele, cu toate răzvrătirile, am dus sarcina până la sfârşit. Cu două săptămâni înainte de termen am născut-o şi avea cordonul ombilical de trei ori înfăşurat în jurul gâtului. Medicul m-a felicitat, mi-a zis că e ok că am născut-o mai devreme, că așa am salvat-o.” – a mărturisit Ozana Barabancea la Antena Stars.

Ozana Barabancea alaturi Gloria si Andrew

Ozana Barabancea alături de Gloria și Andrew

 

Totodată, Ozana Barabancea a explicat de ce nu s-a recăsătorit și de ce nu a dat curs unei alte povești de iubire: Copiii se văd cu tatăl lor, au o relație foarte frumoasă și nu cred că este cazul să vin eu cu vreun Făt Frumos. Cred că am devenit foarte cerebrală. De la o anumită vârstă ai tabieturile tale și este greu să te obișnuiești cu o nouă persoană. Să ies la un suc, la un pahar, să facem un proiect împreună, aș accepta, dar să am o relație cu cineva care să vină, să doarmă la mine, să vină în casă la mine, cred că ar fi prea mult și nu cred că asta ar vrea copiii mei și nici eu.”

Citește și – De 20 de ani a părăsit telenovelele. Cum arată și ce face azi Ana Colchero, actrița din “Inimă Sălbatică” și “Alondra”

Citește și – Cum arată Kassandra la 45 de ani. Coraima Torres a pozat în costum de baie

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter