Ozana Barabancea şi Andrei Aradits, duet de senzaţie. Vezi pozele!

De Unica.ro, pe

„Este cea mai frumoasă experienţă vocală din toţii anii mei de operă!” a mãrturisit Ozana Barabancea. Vezi despre ce este vorba şi în pielea cui a intrat!
Când spui „Te cunosc de undeva!”, spui spectacol! Sâmbãta aceasta, de la 20:30, o nouã ediţie incendiarã a transforming show-ului ia startul la Antena 1.
Nu doar pentru concurenţi va fi o galã plinã de emoţii, ci şi pentru juraţii show-ului. Ozana Barabancea va face un duet cu Andrei Aradits, inspirat din celebrul duo Montserrat Caballe şi Freddie Mercury, iar postura de juraţi nu le permite nici cea mai micã greşealã.
Este cea mai frumoasã experienţã vocalã din toţii anii mei de operã!” a mãrturisit Ozana.
Artista aşteaptã cu mari emoţii ziua de sâmbãtã: „E o zi mare pentru mine! De ce, pentru cã provocarea „Te cunosc de undeva!” mi-a ridicat-o la plasã în mod elegant şi m-a obligat sã mã autodepãşesc. Si ce mi-a plãcut, Doamne! Aşadar vã reamintesc: sâmbãtã veţi avea o revelaţie cultural- artistica de divertisment elevat, în care eu şi Andrei Aradits vã vom uimi. O sã vã placa….o sã ne iubiţi şi mai mult. Stiu! Simt!” a mai declarat Ozana.
Ozana Barabancea, ţinută excentrică la petrecerea Unica.ro. Ce părere ai?
andrei aradits ozana barabancea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter