Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au fost eliminați de la America Express: „O experiență care mi-a schimbat viața pentru totdeauna”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 23 februarie 2023, 17:03

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au fost eliminați, miercuri seară, de la America Express. Cei doi au părăsit competiția în ultima etapă din Guatemala.

Joaquin și Ovidiu nu au mai prins un bilet spre Columbia, după ce au intrat în cursa pentru ultima șansă și au ajuns ultimii la Irina Fodor.

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, eliminați de la America Express

Nici vulturul nu i-a mai putut salva pe cei doi prieteni care au reușit să ajungă până în această etapă, cu toate că Joaquin a suferit o mică accidentare la gleznă, care i-a pus câteva piedici pe parcursul competiției.

În cursa pentru ultima șansă au mai intrat echipele formate din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Aceștia din urmă au intrat în cursă după ce au fost votați de patru echipe. Surpriza cea mare a venit din partea lui Jean Gavril și a lui Dinu, care au avut vot decisiv. Frații au avut de ales între Bie și Mickey și Cătălin Bordea și Nelu Cortea, votul lor mergând, spre surprinderea tuturor, către echipa comedianților.

„Frații Gavril, asta nu se uită, nu se iartă”, le-au transmis Cătălin și Nelu lui Jean și Dinu, în timpul cursei.

După ce două etape la rând vulturul a fost verde, de data aceasta, culoarea acestuia a fost roșie. Astfel, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au fost nevoiți să se întoarcă în România.

Joaquin Bonilla, după ce a părăsit America Express: „O experiență care mi-a schimbat viața pentru totdeauna”

„A fost o experiență care mi-a schimbat viața pentru totdeauna”, a spus Joaquin Bonilla înainte de a aflat ce culoare are vulturul.

„Așa cum bănuiam, totemul era roșu”, a spus Ovidiu Buta.

„Fără niciun regret”, a completat Joaquin.

Citește și: Jean Gavril, scos din sărite la America Express. Cum l-au supărat Andreea Bălan și Andreea Antonescu: „Nu-mi vine să cred” / VIDEO

Citește și: Andreea Bălan, în lacrimi la America Express. Mesajul emoționant primit de acasă: „Eu sunt câștigătoare” / VIDEO

Citește și: Un vulcan a erupt în timpul filmărilor la America Express. Cum au reacționat concurenții / VIDEO

Citește și: Cătălin Scărlătescu, momente de panică la America Express 2023: „Mi-o luase inima razna”

Doina Teodoru a avut nevoie de ajutorul medicilor

Înainte de a pleca în cursa pentru ultima șansă, Cătălin Scărlătescu s-a prezentat singur la careu. Și asta pentru că iubita sa, Doina Teodoru, a avut nevoie de asistență medicală.

„Doinei îi este rău. A avut tensiunea 9. Este cu perfuzii”, a anunțat Irina Fodor.

„Pur și simplu s-a transformat. Am chemat medicul să vedem despre ce este vorba”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

„Nu pot să îmi explic de unde a venit starea asta. Pur și simplu mi s-a făcut rău”, a spus Doina, după ce și-a revenit.

În timp ce actrița se afla pe perfuzii, Cătălin a aflat că va intra în cursa pentru ultima șanmsă, întrucât echipa lor cea care a ajuns pe ultimul loc.

„E foarte ciudat să pleci singur în cursa pentru ultima șansă. Mă rugam la Dumnezeu să existe niște probe în care să mă pot descurca”, a afirmat chef Cătălin Scărlătescu înainte de a afla dacă Doina i se va putea alătura sau nu în această cursă.

Însă, tânăra și-a revenit și a revenit cu forțe proaspete pentru a se asigura că echipa ei va merge mai departe în competiție.

„Mi-am revenit un pic și chiar dacă nu-mi reveneam tot plecam în cursă cu Cătălin”, a spus Doina Teodoru hotărâtă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter