Oscar 2013: Jennifer Lawrence, superbă, dar… împiedicată

De Erika Chivu, pe

Aseară, la gala Oscar 2013, Jennifer Lawrence, a fost foarte frumoasă, dar ghinionistă din nou. Ea s-a împiedicat pe scări când urca pe scenă să-şi ia premiul.
Cunoscută pentru faptul că e directă, spontană, fără fiţe şi… ghinionistă, Jennifer Lawrence a păţit-o din nou la Oscar 2013, dar a reuşit să iasă basma curată.
După ce la premiile SAG era cât pe ce să rămână fără rochie, la Oscaruri, Jennifer Lawrence s-a împiedicat pe scări când urca pe scenă ca să-şi primească Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Îmbrăcată într-o superbă rochie Dior Haute Couture, actriţa nu s-a descurcat prea bine cu trena. Accidentul s-a întâmplat când Jen urca pe scenă, grăbită şi foarte emoţionată. Într-un moment de neatenţie, ea s-a împiedicat şi a căzut în genunchi. Pentru câteva secunde, a rămas jos, ţinându-şi capul în mâini, ruşinată.
Actorul Hugh Jackman s-a grăbit să o ajute şi a condus-o pe scenă şinând-o de mână. Cei din sală s-au ridicat în picioare şi au început să aplaude frenetic. Din fericire, Jennifer Lawrence a avut prezenţă de spirit şi a reuşit să iasă basma curată cu ajutorul unor glume.
„Mulţumesc mult. Ce nebunie! V-aţi ridicat în picioare doar pentru că am cazut şi v-a fost milă de mine. Asta da ruşine”, a spus Jennifer râzând. Şi-a continuat discursul mulţumind familiei, colegilor de platou şi echipei de filmare cu care a lucrat la „Silver Linings Playbook”.
jennifer lawrence la oscar 2013

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter