Jennifer Lawrence este însărcinată cu primul copil. Actrița și soțul ei sunt căsătoriți din octombrie 2019

De Adelina Duinea, pe

Jennifer Lawrence (31 de ani) și soțul ei, Cooke Maroney (37 de ani), vor deveni părinți pentru prima oară. Într-un interviu din 2015, Jennifer declara: „În mod clar îmi doresc să devin mamă!”. Anul următor, pentru Glamour, actrița a mai spus: „Îmi imaginez că voi avea copii, iar întreaga mea viață va părea completă”.

Jennifer Lawrence este însărcinată cu primul copil. Actrița și soțul ei sunt căsătoriți din octombrie 2019

Jennifer și Cooke s-au căsătorit în Rhode Island, în octombrie 2019. Într-un podcast difuzat în octombrie 2020, actrița a dezvăluit ce regret are legat de nuntă.

„Am organizat o petrecere în pijamale pentru petrecerea burlăcițelor și regret că nu am organizat ceva mai mare. Una dintre prietenele mele s-a căsătorit cam în aceeași perioadă. Am mers la petrecerea ei și am sfârșit prin a considera petrecerea ei petrecerea mea, tipic unui Leu”, a spus Jennifer atunci.

Citește și:

Kylie Jenner a confirmat a doua sarcină. Primele fotografii cu burtica

Actorul Jean-Paul Belmondo s-a stins din viață la 88 de ani

Cardi B și Offset, din nou părinți. Cântăreața a născut un băiețel

Tot săptămâna aceasta s-a lansat trailerul filmului Don’t Look Up, în care Jennifer este distribuită alături de actorii Leonardo DiCaprio (46 de ani) și Meryl Streep (72 de ani).

La sfârșitul anului 2017, actrița s-a despărțit de fostul iubit, regizorul Darren Aronofsky, iar în anul următor l-a cunoscut pe Cooke, dealer de artă. Perechea s-a logodit în februarie 2019.

Într-un podcast, Jennifer a dezvăluit: „Am vrut să avem un angajament total. Și, știi, e cel mai bun prieten al meu. Mă simt onorată să devin o Maroney”.

În iunie 2019, pentru Entertainment Tonight, actrița a mai spus despre Cooke: „Este cea mai grozavă persoană pe care am cunoscut-o în toată viața mea!”.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter