Jennifer Lawrence, accident pe platourile de filmare. Actrița a fost dusă la spital pentru îngrijiri

De Unica.ro, pe

Jennifer Lawrence (30 de ani) a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență în timpul filmării pentru pelicula “Don’t look up”. Actrița s-a rănit în zona pleoapei din cauza unui ciob care a lovit-o în urma unei explozii controlate.

Citeşte şi: Ea este cea mai bine plătită actriță din lume

„Este vorba despre o cascadorie în care explodează un geam. Un ciob a sărit și a rănit-o la pleoapă, provocându-i sângerarea. Jennifer Lawrence a sângerat destul de mult, dar tăietura nu este foarte gravă”, au spus apropiați ai actriței, potrivit presei internaționale.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Jennifer Lawrence joacă alături de Leonardo DiCaprio în filmul regizat de Adam McKay, “Don’t look up”. Din distribuție mai fac parte nume mari ale Hollywood-ului precum Maryl Streep, Cate Blanchett, Matthew Perry, Timothee Chalamet și Jonah Hill. DiCaprio și Lawrence interpretează rolurile unor astronauți care identifică un asteroid ce se îndreaptă rapid spre Pământ. Cei doi pornesc încep o campanie de avertizare a populației cu privie la coliziunea ce amenință să distrugă planeta în 6 luni, dar constată cu stupoare că nimeni nu-i crede.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter